TERVETULOA 2019

KUVAT ANGELINA ILMAST

Tähän vuoteen on mahtunut paljon (huokaus ja nauru). Yleensä vuoteni eivät ole olleet näin tapahtumarikkaita 😀 Vuoteen 2018 on mahtunut isoja muutoksia, onnistumisia, vastoinkäymisiä, kasvua, surua, itsetutkiskelua, helpotusta ja vaikeiden asioiden käsittelyä. Ehkä vähän liiankin paljon tapahtumia ja käännekohtia. Ilman tätä vuotta en kuitenkaan olisi tässä missä nyt olen! Tämä on ollut melkoinen kehityksen vuosi sekä työ- että yksityiselämässä.

Duunin kannalta minulla on ollut valtava kasvu ja menestysvuosi. Olen kehittynyt työssäni tosi paljon, joka tällä sekavalla alalla ei aina ole ihan selkeää. Mielestäni meidän vaikuttajien pitäisi puhua keskenämme paljon enemmän, jotta rima pysyisi oikealla tasolla, esim hinnoittelussa. Olen saanut tehdä yhteistyötä upeiden asiakkaiden kanssa ja oppinut niin paljon asiakassuhteistani. Pitkäaikaiset asiakassuhteet tuottavat eniten tulosta asiakkaalle ja minulle, mutta myös lukijoiden kannalta pitkäaikaiset yhteistyöt ovat mieluisimpia. Kaikkeen en lähde mukaan, vaan valitsen tarkkaan mitkä brändit sopii itselleni ja lukijoilleni.

Erityiskiitoksen saa valokuvaajani ja ystäväni Angelina, jonka kanssa yhteistyö on vaan niin sujuvaa ja mutkatonta. Ollaan tiimi. Kehitellään yhdessä projekteja ja kampanjoita.

Tällä alalla pitää olla ajan hermoilla. En ole lähtenyt mukaan kaikkiin villityksiin, kuten podcasteihin. Jos kuitenkin alkaisin tekemään podcastia, niin haluaisin sen olevan asiaohjelma. Tuntuu jotenkin, että podcastin sisältö pitäisi olla asiallisempaa ja opettavaisempaa. Tämä nostaa riman aika korkealle. Minun podcastissani yrittäisin päästä pintaa syvemmälle erilaisten asiantuntioiden kanssa.

 

Ystäväni lähetti minulle tänään tällaisen viestin:

“Katso taaksesi ja kiitä. Katso eteenpäin ja luota. Katso ylöspäin ja usko. Katso ympärillesi ja rakasta” <3

Olen kiitollinen oikeastaan kaikelle mitä vuoden aikana on tapahtunut. Tästä on hyvä toivottaa tervetulleeksi vuosi 2019 🙂 Skål!

xx Didem

4 Responses

 1. Hyvää ja onnekasta uutta vuotta Didem? Kauniisti kirjoitettu.
  Pyydän vielä kerran että kertoisit kauniin huulipunasi merkin ja sävyn, se oli blogissani jokun päivä sitten, kiitos! Terveisin Hanna J

  1. Heippa Hanna ja kiitos kärsivällisyydestä <3

   Huulipuna on Macin Russian red!

   Hyvää uutta vuotta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *