THE BLUE ONE

Photos by Janita Autio

In collaboration with L’oréal Paris Elvital

Sain testattavakseni Loreal Paris Elvital Fibralogy -tuotteet ja ihastuin niihin heti. Kyseessä on tuuheuttava sarja, joka heti ensimmäisen pesun jälkeen sai hiukseni tuntumaan paksummilta ja elinvoimaisimmilta. En ole hirveästi aikaisemmin kiinnittänyt huomiota tämän tyylisiin tuotteisiin, sillä en ole ajatellut niillä olevan merkittävää tehoa. Shampoo yllätti minut riittoisuudellaan – jo pieni määrä tuotetta riitti hyvin. Tämän kyseisen tuotesarjan plussat ovat ehdottomasti niiden ihana tuoksu ja hoitavuus, hiukseni eivät ole pitkään aikaan tuntuneet näin pehmeiltä ja ilmavilta. Lisäksi tehohoitona kerran viikossa käytettävä hattaran värinen hiusnaamio syväkosteuttaa kuivia latvoja.

Olen hulluna kauniisiin hiuksiini! #hairobsession

//Got to test out Loreal Paris Elvital Fibralogy -products and fell in love with them straight away. It is a thickening set which made my hair light and fluffy after the first wash. I haven´t paid much attention to these kind of products before since I didn´t believe they had any significant effect. This shampoo surprised me with it´s sufficiency – even a small amount was enough. The pro´s with these specific products are their amazing sent and nourishing touch. My hair hasn´t felt this healthy and light in a long time. In addition the cotton candy colored hair mask nourishes split ends.

I´m crazy about my beautiful hair! #hairobsession

xx Didem

5 Responses

 1. Ooh Fina du! Ja tuo hiustenhoitosarja on kyllä ihan ykkönen! Halusin vaan kiittää ihanasta ja raikkaasta blogista. Mun mielestä on myös jotenkin suloista että vastailet lukijoillesi myös snapissa. Näin sut viime viikolla Spaltissa Longchampin pressissä, en vaan kehdannut tulla moikkaamaan…

  1. Tack 🙂

   Siis ihan ykkönen. Sen tuoksu ja mun hiukset sen jälkeen. AMAZING! Tämän tuotesarjan jälkeen en oo föönannu tai suoristanut..ylipäätään tehnyt hiuksilleni yhtään mitään. Ei vaan ole ole tarvinnut. Latvatkin ovat jostain syystä tosi hyvässä kunnossa. Olen kärsinyt koko lapsuuden ja nuoruuden niin kuivista ja “kuolleista” hiuksista, että minulle hyväkuntoiset hiukset (oli ne sitten pakut tai ohuet) merkitsee erittäin paljon. Töitä, aikaa ja kärsivälisyyttä ne vaativat, mutt nyt 2-3 vuoden jälkeen olen tässä terveiden hiusteni kanssa. 

   Olisit hei tullut moikkaa mua Spaltissa..mulle saa aina tulle höpöttelee. Olis ollut kiva 🙂

   Ensi kerralla sitten..

   xx

 2. Moi! Kiitos ihanasta blogista! Täällä käydessä rentoutuu ja tulee hyvälle tuulelle. Siksi olenkin huomaamattani seurannut tätä jo ainakin yli vuoden 🙂 Hei, postauksen aiheeseen liittymättä, mistä toi asu, ja siis erityisesti nahkahousut ja kengät on? Noi housut on sulla useissa kuvissa ja ne on vaan  n i i n  upeat! Ihanaa kevättä sulle Didem! 

 3. Tämän postauksen luettuani kävin ostamassa shampoon ja hoitoaineen. Hitsi miten hyvät! Olen aivan yllättynyt miten “marketti-merkki” voi olla näin loistava. Kiitos ihanasta blogista ja kiva seurailla teidän menoa myös snäpin puolella. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.