THE BLUE STORY

Päiväni tähän saakka..

Aamu alkoi Bik Bokin pressitilaisuudella ravintola Southparkissa. Odotan innolla tätä raikasta farkkumuotia, joka on tulossa kovalla ryminällä tänä keväänä. Bik Bok uudistaa klassiset farkkumallit ja vaikutteita kevään mallistoon on otettu 60- luvun muodista. Klassisen sininen farkku tulee näkymään kauppojen henkareilla ja katutyylissä paljon. Suosittelen siis hankkimaan yhdet sellaiset. Bik Bok yhdistelee sinistä farkkua mokkanahkaan ja bohemiseen pitsipaitaan. Kevään trendikkäin farkkumalli on suoralahkeinen girlfriend- malli. Vyötärön korkeus ulottuu lantion ylle. Näytillä oli paljon muutakin ihanaa ja matkakuume sen kun nousi, kun näin bikineitä kaikissa ihanissa väreissä. Ylipäätään koko Bik Bokin kevät/kesä 2016 mallistossa nähdään rohkeita printtejä, pitsiä, hapsuja ja 90 -luvun stailausta. 

Blue Story – farkkukampanja alkaa 4. helmikuuta kaikissa Bik Bok -liikkeissä. Itse meinaan napata ainakin yhdet girlfriendit mallistosta. 

Pressiaamiaisen jälkeen kiirehdin Herttoniemeen. Jätin auton sinne huoltoon ja tulin metrolla takas kaupunkiin. En oo kulkenut metrolla vuosiin ja havahduin uuteen pysäkkiin Helsingin yliopisto? Siis onks se uusi, vai miten en muista että sellainen pysäkki olisi olemassa? No mutta, rautatieasemalla hyppäsin kolmoseen ja nyt istun hetken aikaa kotona, kunnes lähden kuvaamaan ja hakemaan Lucan päiväkodista. Ihan hyvä välillä käyttää julkisia, koska nyt huomaan kuinka paljon oikeasti ajan ihan naurettavan lyhyitä pätkiä. Lapsen kanssa toki helpotus, vaikka Luca onkin reipas kävelijä. Jätettiin vaunut pois noin vuosi sitten. 

Miltä kevään muoti kuulostaa? 

xx Didem

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.