THE PERFECT SHIRT

Kauluspaita //  Urban A: Stylein Jackie shirt 

Underwear // Tommy Hilfiger

En ole koskaan omistanut täydellistä kauluspaitaa, kunnes eilen se löytyi. Se tunne kaupassa, kun näin ja tunsin, että se on löytynyt ja se tuntui ja näytti päälläni just niin kuin halusin sen näyttävän. Olin jutellut Sofian kanssa aiheesta joskus aiemmin ja muistin, että hän sanoi Urban A:ssa olevan kivoja paitoja. Vaikka käyn liikkeessä jonkun verran, niin kauluspaitojen etsintää en ole harrastanut siellä. Olin jopa jo melkein luovuttanut paidan suhteen.

Selitin eilen unelmien paitaani Urban A:n Andrealle ruotsiksi: ” Vet du den ska va såndän boxig o kort, lite oversized, men inte boyfriend. Den får absolut inte vara lång bakifrån, utan sådär jämnlång vet du? Den ska int heller kännas som en kragskjorta” 😀 Allright, my friend!

Minä ja uusi paitani, me bondattiin heti kättelyssä. Sovituskopissa selasin nopeasti iphonen kamerarullaani, jonne olin tallentanut inspiskuvia tämän tyyppisistä paidoista ja asuista. Otin paidan S -koossa, koska halusin olkapäiden saumojen roikkuvan. Paita on hyvällä tavalla oversized, mutta ryhdikäs ja samanpituinen edestä ja takaa. Minulla on erikoinen suhde kauluspaitoihin, sillä en pidä lainkaan tyköistuvista kauluspaidoista, eikä sellainen myöskään sovi tyyliini.

Jos, et halua käydä poikaystäväsi vaatekaapilla ja kiinnostuit tästä, niin käy kokeilemassa. Paita on puuvillaa ja kuulemani mukaan laadukas. Hintalapussa lukee 126 e.

” A girl and her bed on sundays are an endless love affair “

Juuri näin..:)

ps. Ehditte tänään vielä osallistumaan huomiseen arvontaan täältä.

xx Didem

2 Responses

  1. Halusin toivottaa sinulle Didem hyvää viikkoa ja kiittää siitä mitä teet lukijoillesi päivittäin; inspiroit, annat perspektiiviä sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen ja ennen kaikkea itsestään välittämiseen ja itsensä arvostamiseen. Olen aivan eri elämäntilanteessa kuin sinä ja täysin erilaisella alalla, mutta blogisi piristää viikoittain! Keep on going!

    1. Voi kiitos paljon Seila ❤️ Ihmisen elämäntilanne ei kuitenkaan määrittele se millainen olet, ainakin näin minä ajattelen. Mielettömän kauniita sanoja jotka tuntuu syvällä sydämessä.
      Hyvää viikkoa myös sinulle. Pidin muutaman päivän läppäritauon, kun Luca ollut kipeenä ja kotona. Teki niin hyvää sekin..hetkellisesti tuli ikävä koti-äidin arkea. Teen postauksen ajatuskistani ?

      xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.