THE ROOF

Kuvat Julia Toivola
KAULUSPAITA /  TOTEME
TAKKI / HOUSE OF DAGMAR
HOUSUT / ZARA
KOROT / NELLY.COM
CLUTCH / CHANEL

 

Terveisiä Stockan loungesta. En ole pitkään aikaan ollut täällä tekemässä töitä ja nyt taas innostuin paikasta. Niin harmoninen ja oiva paikka koneella istumiseen ja kuvien editointiin. Saa olla rauhassa. Olin aamulla L’oréal Paris -aamiaisella kuuntelemassa syksyn uutuksista ja nauttimassa aamupalasta Helsingin kattojen yllä. Lanseeraustilaisuudessa esiteltiin mm uusi mascara, joka menee kokeiluun heti. Vaikutti nimittäin hyvältä. Unlimited mascara antaa pituutta ja tuuheutta, kun on normi asennossa, ja sit kun sen varren “flippaa”, niin ripsarin pääsee työntämään ihan sinne tyveen, joka nostaa ripset. En tiedä tajusitteko yhtään 😀

Hauska juttu myös tästä aamusta, kun oltiin Lucan kanssa hammaslääkärissä. Hammaslääkäri kysyi puudutuksen aikana Lucalta, että miltä nyt tuntuu? Ja Luca vastasi hänelle, että sopivasti hyvältä tuntuu. Rakas <3 Sit hän automatkan aikana, kun ajettiin hammaslääkäristä eskariin mietti ääneen, että “tämähän on vain elämää” 😀

 

xx Didem

8 Responses

  1. Luca ❤️ – sötnos! Din outfit är helt perfekt – älskar din trendiga less is more stilen. Classy without being boring!

  2. Asukokonaisuus on ihan kiva mutta hiukset voisivat olla siistimmin. Toiseksi ja neljänneksi viimeinen kuva eivät ole mielestäni kovin onnistuneita ilmeen osalta. Kuvien tarkkuus saisi yleisesti ottaen olla parempi.

  3. Aurinkolasien käyttämistä kuvissa kannattaisi mielestäni vähentää. Niiden runsas käyttö vaikuttaa jonkinlaiselta piiloutumiselta.

  4. Musta look on just ihanan rento ja upeat tunnat hiukset rennosti ylhäällä vaan korostaa sitä. Upeita, myös taiteellisia kuvia kerrassaan. Aurinkolasit sopii niin täydellisesti lookiin. Minkä merkkiset?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *