THIS AND THAT

Photos by Juuli Rönkä

Viime ja sitä edellisen viikon kalenteri täyttyi erilaisista pressitilaisuuksista. Pressipäivät ovat kivoja monestakin syystä. Tietty se, että pääsee kurkistamaan kevään/kesän mallistoja eri merkeiltä, pääsee maistelemaan aina niin herkullisia tarjolla olevia antimia ja ehkä ottaa lasin skumppaa, mutta myös se, että tapaa kollegoita, asiakkaita ja muita mielenkiintoisia ihmisiä. Tunnelma näissä on aina niin lämmin ja kaikilla on hyvä meininki. Välillä, jään suustani kiinni niin monen kanssa, että unohdan melkein katsoo mallistot läpi, ennen kuin juostaan jo seuraavaan paikkaan. Pressipäiviin en laittaudu mitenkään erityisesti, mutta haluan kuitenkin olla edustava. 

Nämä kuvat ovat Dieselin, sekä Miltton Showroomin pressipäiviltä. Sofian ja Juulin kanssa oltiin kimpassa koko päivä. Sofian tunnen jo kouluajoilta saakka ja Juuliin olen tutustunut tänä syksynä blogipiireistä. Milttonilla tapasin mm. Polarn O. Pyretin edustajan. Tein kyseisen brändin kanssa yhteistyötä nyt syksyllä ja tuntuikin hyvältä saada kasvotusten positiivista palautetta heiltä yhteistyön tiimoilta. Minusta on tärkeää kuulla, oliko asiakas tyytyväinen, oliko postauksestani hyötyä ja millä mittakaavalla. Postaukseni myötä, he olivat saaneet paljonkin kyselyitä Lucan päällä esiintyvistä ulkovaatteista. 

Sitten viikonlopun tunnelmiin. Olin jouluisessa pyjamassa, kirjaimellisesti neljän seinän sisällä koko viikonlopun. Teki kyllä hyvää. Osa teistä onkin jo instastoryn kautta kuullut mun pakkaamis projektista. Olen maailman hidas pakkaaja. Mietin, mietin lisää, vaihdan sisältöä muutamaan otteeseen, pidän taukoa ja sit taas vaihdan sisältöä. Ennemmin näin päin, kun että reissun päällä huomaan kuinka epäkäytännöllisesti olinkaan pakannut. Aloitan pakkaamisen aina hyvissä ajoin ja nautin siitä, kun valmiit matkalaukut makaa lattialla muutamaa päivää ennen reissua. Tiedättekö mitä tarkoitan? Joku muu, joka tykkää rauhassa valmistautua lomaa varten?

En paljasta vielä minne olen lähdössä, mutta jonnekkin lämpimään for sure.

Mites teidän viikonloppu on mennyt?

xx Didem

4 Responses

  1. Loving that bag!!! <3 Se on varmasti uusi? Tuleeko siitä jotain esittelyä jossain vaiheessa, haluaisin kovasti nähdä.

    1. Me too ? Se on mun eka boy ja niin cool. En tiedä teenkö erillistä esittelyä laukusta..olin kyllä tekemässä, mutta sit päätin antaa olla. Laukulla on kyllä mielenkiintoin tarina, koska tässä tapahtui sellainen vaihto. Vaihdettiin yhden nuoren naisen kanssa laukkuja. Hän sai minun beigen lambskin jumbo klassikon ja minä tämän ihanuuden ☺️
      Xx ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.