THURSDAY

Kello 6.30:

Tänään ollaan herätty tuntia aikaisemmin kun yleensä ja se kyllä tuntui aamulla. Lucan päiväkodissa oli isovanhempien aamu ja mun äiti pääsi onneksi osallistumaan siihen. Se oli niin tärkeetä Lucalle, että sai esitellä dagiksen mommolle.

Kello 10:

Marsaana Showroomissa starttasi Dallmayr – kahvitasting aamupalan kera. Hain Janitan ensin kotoa ja ajettiin yhdessä Marsaanalle. Raikkaan aamupalan ja maukkaan kahvimaistelun jälkeen bongasin Showroomin rekiltä kauniin Supertrashin asun, jonka halusin kuvata samantien. Ulkona satoi, mutta kuvattiin silti. Supertrashilla on kivoja vaatteita.

Kello 12:

Pyörähdys Miltton Showroomilla. Showroomin tytöt on aina niin mukavia ja puheliaita, että usein nopea käynti venähtää tunnin mittaiseksi ja niin kävi taas tänään. Lopuksi valittiin Janitan kanssa yhdet housut tuleviin kuvauksiin ja jatkettiin lounaalle.

Kello 13:

Ajetaan Stockan parkkihalliin, jossa vaihdan vaatteita, toisia asukuvia varten. Parkkihallissa hissillä ylös ja Teatteriin salaatille. Olihan mun pakko viedä Janita mun suosikki lounaspaikkaan. Hän ei ollut aiemmin syönyt Teatterin salaattia. Juteltiin kaikenlaista…mm Etelä-Afrikka kiinnostaa molempia ja sinne olis kiva päästä kuvailemaan ja muuten vaan tutustumaan kulttuuriin.

Salaatin jälkeen casual asukuvat espalla ja sieltä vielä Polhem Showroomille moikkaa tyttöjä ja kuvailee kynsilakkoja.

Kello 16:

Kaupan kautta hakemaan aurinkoinen Luca päiväkodista. Loppuilta vain kotona oleskelua. Piti tehdä niitä korvapuusteja, mutta siirsin leipomista taas eteenpäin. Kolmas yritys sunnuntaina sit. 🙂

Ihanaa iltaa ja jakakaa tekin päivänne fiiliksiä, mitä kivaa tai vähemmän kivaa tänään on tapahtunut?

Photos by Janita Autio 

Share on facebook
Share on twitter

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *