TIESITKÖ MINUSTA TÄMÄN

KUVAT EMILIA

 

Ensimmäinen julkkisihastukseni oli: Vuonna -97 Aaron Carter, joka oli samanikäinen kanssani ja siihen aikaan kova stara. Nick Carterin pikkuveli. Ostin kesälomalla Turkista korun, johon kirjoitin sekä oman nimeni, että Aaronin nimen. Kesän jälkeen kouluun palatessa esitin kaikille, että seurustelemme ja olin saanut korun häneltä. Kaikki uskoivat sen. 😀

Kun olen yksin: Laitan lempibiisejäni soimaan ja improvisoin tanssiesityksiä peilin edessä. Tähän treenimuotoon en ole vielä kyllästynyt.

Luotto meikkituotteeni: Dermalogican primer, joka blurraa kasvoja. Väritön kulmageeli, persikkainen poskipuna sekä Chanelin huulirasva. 

Paheeni: Irtokarkit ja lidlin marmorikakku. Ah, taivaallista!

Oudoin asia käsilaukussani: Useita erilaisia pompuloita. Donitseja, ohuita, paksuja, värillisiä… 

Outo fakta: Laitan hajuvettä joka päivä, vaikka en poistuisikaan kotoa koko päivänä. Talvisin käytän samanaikaisesti kahta hajuvettä sekaisin ja kesäisin jopa kolmea. 

Noloin tilanne: kun itsepäisesti jankkasin virkailijan kanssa koneeseen astuessa, että iso matkalaukkuni on käsilaukku. Tiesin kokoajan olevani väärässä, mutten voinut itselleni mitään. 

Haluaisin osata: kertoa vitsejä. 

Salainen taitoni: Limboaminen. 

xx Didem

9 Responses

  1. Ihmisten pahalla ololla ja ilkeydellä ei ole mitään rajaa. 🙁 Sanoisitko tuon päin naamaa, Merja? Tuletko lukemaan tätä blogia vain saadaksesi purkaa pahan olosi?

  2. Toivottavasti tulee itselle jotenkin ylevä olo ja päivä pelastuu kun käy kirjoittelemassa tällaisia kommentteja 🙂

  3. Ihana Merja miten kiitollinen osaat olla ja vielä osoitat sen noin hienosti :)))))))))))))) Mahtavaa!
   No jåååå, kannattaa miettiä tarviiko kaikkea ilmoittaa “ääneen”. Tuossa hengessä varsinkaan. Työrauha Didemille ♥️

 1. Hauska postaus. Olen vasta viime aikoina alkanut seuraamaan sinua ja tykkään ihan tosi paljon jutuistasi ja tyylistäsi. 🙂

 2. Kerran luin, että tykkäät Thierry Muglerin Alienista ja itsekin ostin sellaisen. Nyt taidan matkia sinua tuossa Lidlin marmorikakussa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.