TIISTAI, 0LIT JUST HYVÄ!

Nahkatakki // Prada

Mekko // Monki

Aurinkolasit // Gucci

Lucan asu Gugguu 

Tänään saatte paljon kuvia ja ehkä snadisti vähemmän tekstiä. Nyt vasta istahdin koneelle ja kohta on jo puoliyö. Nykyään, kun olen opetellut lightroomin käytön ja muokkaan kuvani itse, niin pelkästään kuvien käsittely vie yllättävän paljon aikaa. Näin opetteluvaiheessa olen toki hitaampi, mutta silti, kuvien käsittely ei ihan hetkessä tapahdu. Tänään iskin kuviin vain mustavalkoisen filtterin, koska muuten istuisin seuraavat kaksi tuntia koneella. Värikuvissa en käytä filttereitä.

Tämä päivä meni pitkän palaverin ja juoksevien asioiden merkeissä, joten koneella työskentelylle ei jäänyt lainkaan aikaan. Tämä tarkoittaa sitä, että vasta Lucan nukkumaanmenon jälkeen voin seuraavan kerran istahtaa koneen äärelle. En halua arkisin, päiväkodin jälkeen istua nenä kiinni koneessa. Tämä vain Lucan takia! Jossen päivällä saa kirjoitettua postausta, niin sitten lykkään postauksen tekoa iltaan/yöhön.

Meillä oli tänään myös pienen äiti porukan kanssa casual get together treffit Carusellissa. Ihana istua alas ja vaihtaa kuulumisia ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa. Niin ihanan tavallista ja rauhallista, vaikka lapset olikin siinä. En muista koska olisin viimeksi istunut normi kahvilla ystävän kanssa, niin että en tee töitä samalla? Yleensä näkee ystäviä viikonloppuisin ja silloinkin jossain ravintolassa lasillisen merkeissä. Joten kaverit, kohta alkaa satelee whatsapp viestejä, jossa pyydän teitä kanssani kahville.

Hyvää yötä! Huomenna aamulla on A/W 2017 Fashion show Stockmann magazine launch, jonne osallistun. Nähdään siis aamulla somessa 😀

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.