TOIVEPOSTAUSVIIKKO

Oloasu / H&M
Takki / Monki
Kengät / Zara
Pipo / Acne

 

Minulla syntyi tänään loistoidea juoksumatolla juostessa. Haluan tehdä sellaisen postaustoiveviikon, mutta teidän pitää auttaa siinä. Saan teiltä jonkun verran viestejä, kysymyksiä ja postaustoiveita (enimmäkseen instagramiin). Muutama kiva idea tullut, mutta sen sijaan, että postaisin silloin tällöin näitä toivepostauksia, niin haluan kerätä niitä yhdellä kertaa enemmän ja postaa niitä intensiivisesti yhden viikon ajan. Ei välttämättä heti ensi viikolla, koska pitää saada kerättyä materiaalia (kuvat/tekstit), mutta asap kun saan tehtyä postaukset. Idea olisi, että postaisin viikon ajan vain näitä toivepostauksia. Miltä kuulostaa? Laittakaa kommenttiosioon toiveita (aina parempi, jos kerrotte yksityiskohtaisemmin mitä toivotte vaikka hiusaiheisesta postauksesta. Minun on sit helpompi toteuttaa ne 🙂

Viikko on lähtenyt loistavasti käyntiin. Olen treenannut, käynyt kynsihuollossa ja kuvannut Sofian kanssa tänään. Ei olla nähty ikuisuuteen, niin oli kiva catch up. Lucalla oli tänään myös ensimmäinen pianotunti. Häntä jännitti niin paljon ennen tuntia. Meinasin alkaa itkemään siellä tunnin aikana, kun hän oli niin keskittynyt ja onneissaan siitä pianosta. Jotenkin tosi liikuttavaa. Itse aloitin sellon soitin Lucan ikäisenä.

Tuntuu, että sisälläni on hirveästi energiaa. Uskon, että liikunta on syy tähän. En missään nimessä valita 🙂

Mut joo..laittakaa minulle niitä postaustoiveita, niin päästään eteenpäin.

 

xx Didem

15 Responses

 1. Ois kiva nähdä sun sisustusta 🙂 eli toivoisin postausta sun kodista tai sitten voisi olla kiva lukea siitä mistä itse seuraat muotia, eli ketä seuraat ja ketkä on sun esikuvia muodin saralla. –> sivustot joita seuraat, insta, pinterest, blogit, muotisuunnittelijat tai inspiroivat ystävät. Btw. Sun instastoorit on parhaita.

 2. ’Päiväni tunnista tuntiin’ eli kertoisit aina heräämisestä iltaan asti miten päivänne on kulunut 🙂

 3. – Sisustusta
  – Vaatekaapin esittely (järjestely vinkkejä yms)
  – editorial tyyppisii kuvia
  – sun omia ajatuksia ja juttuja mistä vaan ?

 4. Top5 lempi vaatteet, asusteet, kengät,.. Listaukset käytetyimmistä/tykätyimmistä kappaleista on aina mielenkiintoista luettavaa 🙂 Samoin keitä somevaikuttajia seuraa!

 5. Aikaisemmin joku oli pyytänyt vaatekaapin kulmakivistä jutun. Sama pyyntö. 🙂

 6. Samoin: vaatekaapin klassikot/kulmakivet. Tässä yhteydessä olisi mielenkiintoista kuulla miten suunnittelet asukokonaisuuden arjessa eli minkälainen on tyypillinen ajatusprosessi mikä tähän liittyy (minkälaisia asioita huomiot, esim. päivän tapahtumat, sää, mieliala ja miten nämä vaikuttaa harkintaan. Entä kotona ollessa, mietitkö silloinkin tarkkaan miten pukeudutaan, esim. itseäsi, miestäsi tai vaikka Lucaa varten :D).

  Tähän postaukseen voisi yhdistää myös sen “suositun” toiveen vaatekaapin järjestelyyn liittyen 🙂

  Ihailen sun tyyliä, etenkin sitä klassista ja tyylikästä puolta, sekä usein oloasuja. Olisi ihana jos pystyisit jotenkin kokoamaan näihin liittyviä vinkkejä, esim: pari asua ja ostovinkkejä per kategoria (1) business 2) viihteellä 3) kotona/kaverilla.

  Toinen postausehdotus, jota olen kaivannut jo pitkään on että kertoisit 1) värien ja sävyjen käytöstä pukeutumisessa (eli mikä sopii sulle ja miksi ja mikä sopii toisen sävyiselle/vaalealle jne.)
  2) pukeutuminen omalle keholle sopien. Esim. miten analysoisit omaa vartalotyyppiäsi ja minkälaisia valintoja teet sen perusteella.

  Sori, tästä tuli aika pitkä kommentti ?

  Kiitos ihanasta blogista ja tästä ideasta ❤️

 7. Olisi kiva kuulla miten luot farkut, t-paita/pusero ja bleiseri tyylin jota voisi käyttää monessa tilaisuudessa ja töissä. Ja millaisia kenkiä valitset tyyliin.

  Ja takeista eri vuodenaikoina olisi kiva kuulla niin ehtisi hankkia ennen sesonkia:)

  Miten luoda helppo juhlatyyli, esim yhdistämällä paita ja kengät farkkuihin tai minkälainen mekko,

  Vaatekaapin klassikot olisi loistava, miten pärjäisi muutamalla hyvällä ja mitä edullisempia toppeja yms niihin voisi yhdistää.

 8. Toivoisin postausta jossa esittelisit laukku kokoelmaasi! Tämän voisi toteuttaa myös videona 🙂

 9. Hiusaiheinen postaus olisi ihan paras, siinä olisi mukava kuulla kokonainen hiusrutiinisi (esim. kuinka monta kertaa peset hiukset viikossa, kuinka monta kertaa käytät esim. hiusmaskia -tyyppisesti). Ja tietysti parhaimmat ja suosikkituotteesi hiustenhoitoon! Ja jos on jotain kikkakolmosia mitä teet, esim. muotoilun tai muuten vain hiustenhoidon suhteen. Kun ne ovat noin kiiltävät ja hyväkuntosen oloiset!

 10. Hei, myös täällä toivotaan sisustuspostausta. Instagramissa olet jakanut videoita Ikeasta, ja olisikin kiva kuulla millaisia Ikean tuotteita suosit. ?

 11. Hei, kiinnostaisi ruokaan ja hyvinvointiin liittyvät postaukset. Kiitos upeasta blogista!?

 12. Heippa! Mua kiinnostaisi nähdä sun tyyliä vuosien varrelta, esimerkiksi omasta mielestä parhaimmat asusi ikinä ja vastaavasti asut, jotka nyt tuntuvat ”asumokilta”. 🙂

 13. Postaustoiveita olisi 1) sun tyylivinkit (ja vaikka stailaamat esimerkkiasut) eri kropanmallisille naisille. 2) millaisen ”prosessin” kautta rakennat asun 3) tyylimogia joita kadut? oot ihana!❤️?

Leave a Reply

Your email address will not be published.