TOIVEPOSTAUSVIIKON ENSIMMÄINEN PÄIVÄ

 

Terveisiä Tukholmasta. Tällä hetkellä hörpin kahvia ja syön puuroa Grand hotellin brekkarilla. Kohta meillä alkaa jooga, jonka jälkeen jäädään vielä nauttimaan hotellin spa:sta, ennen päivän näytöksiä. Minulla on koko ajan niin inspiroitunut olo ja nautin niin paljon tästä kaikesta. Olen jotenkin ihan elementissäni täällä. On ihana katsella tyylikkäitä ihmisiä ja inspiroivia pukeutujia. Mutta nyt mennään päivän aiheeseen!

Lukijoiden toivepostausviikon ensimmäinen julkaisu tulee tässä! Sain paljon postausehdotuksia siitä miten yhdistellä vaatteita ja koota toimivia asukokonaisuuksia. Kiitos kaikille tähänastisista kommenteista! Kyseinen aihe on todella laaja, ja aion kirjoittaa teille tästä useampaan otteeseen. Ensimmäisenä käsittelen nimenomaan juhla/vapaa-ajan pukeutumista ja kerron siitä millä tavalla yhdistellä juhlavampia elementtejä toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Pukukoodien kohdalla laitan toki juhlavaa ja kunnioitan tilaisuutta, mutta rakennan kokonaisuuden aina oman tyylini ympärille. Tärkeintä on olla itsensä näköinen huolimatta siitä millainen tapahtuma on kyseessä, mutta lähtökohtaisesti en suosi gaalamekkoja tai cocktailasuja. Ja jos puhutaan vapaa-ajasta, voin ihan hyvin vaihtaa vapaalle samassa asussa, jossa olen ollut koko päivän. Toki pienillä muutoksilla saa paljon aikaan, ja niitä ajattelinkin käydä teidän kanssa läpi.

Jos olen lähdössä ulos viettämään iltaa, tykkään pukeutua naisellisesti pienellä twistillä. Seksikkyys ei kuitenkaan ole sellainen osa minua, jota korostaisin juuri pukeutumisella. Tällainen ominaisuus lähtee itselläni enemmänkin sisältä ja asenteesta. Ulos lähtiessäni pukeudun mielelläni myös näyttävästi, mutta en paljastavasti. Kaikki tietysti tyylillään, mutta kaikkein tärkeintä on tuntea olonsa itsevarmaksi korostamalla parhaimpia puolia eikä miellyttämällä muita.

Mukavuus myös ennen kaikkea! Tästä hyvä esimerkki oli uutena vuotena, kun valitsin kauniin, löysän ja rennon sifonkisen asun vartalonmyötäisen nahkamekon sijaan. Lyhyt nahkamekko oli toki upea ja nahka itsessään materiaalina seksikäs, mutta mielestäni aivan liikaa näyttävän meikkini ja kampaukseni kanssa. Olin menossa kotibileisiin eikä korkkareita voinut käyttää, joten tässäkin mielessä asu ei mielestäni oikein toiminut. Pitkä, väljä ja ohut mekko kuulsi hieman läpi ja näytti mielestäni hyvältä muuten huolitellun kokonaisuuden kanssa. Kultaiset korvakorut toivat myös juhlavuutta muuten boheemimpaan lookkiin. Mekkoja käytän ehkä jopa enemmän arjessa, kuin juhlassa, esimerkiksi bootsien tai vaikka tennareiden kanssa. Kokonaisuudesta saa heti näyttävämmän vaihtamalla kengät korollisiin.

5 asiaa, joilla vaihdat after workeille:

– meikki (esim. punainen huulipuna, huulikiilto, kajaali)

– hiustyyli

– korut (kaula- ja korvakorut sekä sormukset)

– alusvaatteet, jotka saa näkyä (esim. kuultavan paidan alta)

– korot

 

Huomenna tulossa postaus, jossa esimerkkejä erilaisista asukokonaisuuksista.

 

xx Didem

One Response

  1. Hei kivaa, odotan innolla huomista. Tämä postaus nyt jäi hiukan pliisuksi, eikä kamalasti antanut mitään. Yritin etsiä korupostausta, koska muistelin, että olisit sellaisen joskus taikonut, mutta… EN löytänyt… Pystyisitkö linkata sen mahdollisesti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *