“TOO BUSY”

A person being “too busy” is a myth. People make time for the things that are really important to them!

 

Kyllä pitää paikkaansa! Tervehdys hei pitkästä aikaa, ainakin täällä blogin puolella. Mietin, että kertaankohan itseäni kertomalla kuulumiset, jos tiedätte kuitenkin muiden some kanavien kautta, mitä olen viime päivät puuhastellut? Toisaalta, kaikki ei ehkä käytä instagramia. Olen löytänyt unelmieni salin itselleni, josta tulen kertomaan teille myöhemmin lisää. BeAlive- healthclub ansaitsee täysin oman postauksen 😀 ja uskon, että täältä lukioiden seasta löytyy varmasti samanhenkisiä salilla kävijöitä, kuin minä olen. Treeni ympäristön on oltava rauhallinen, hiljainen ja ennen kaikkea houkutteleva ja eksklusiivinen, jotta oikeasti käyn siellä säännöllisesti. Uskon vahvasti, että olen vihdoin löytänyt paikkani.

Treenamisen keskellä, olen myös viettänyt vähän syyslomaa ja ollut erilaisissa kuvauksissa, josta saatte kuulla lisää myöhemmin! Pakko kehua taas meikkaajia, jotka ovat tässä viime päivinä tehneet minusta kauniin. On jännä huomata kuinka erilaiset ja räikeämmät lookit myös sopii minulle. Varsinkin eilinen silmämeikki oli upea!

Astelin just ulos Siluetti Spasta, jossa olen viettänyt tänään kolme tuntia. Olo on ehkä hieman unelias vielä. Kesällä ystäväni antoivat minulle synttärilahjaksi kahden tunnin hemmotteluhoidon, ja olen tarkoituksella säästänyt hoitoon menoa syksylle. Tänä sumuisena aamuna ajattelin, että nyt voisi olla se hetki uppoutua spa tunnelmiin ja kun soitin Siluettiin, niin minulla kävi hyvä tsägä, koska sain ajan samalle päivälle. Hoitoon kuului kaikkea ihanaa. Vartaloni kuorittiin oikein huolella, jonka jälkeen hoitaja laittoi naamion ja kääri minut folioon. Naamion jälkeen iholleni levitettiin hierovin liikkein voidetta. Tämän jälkeen siirryttiin kasvohoitoon ja päähierontaan. Kuulostaa aika täydelliseltä, eikö? 🙂

Mieheni on Espanjassa, joten olen ollut viimeiset kolme viikkoa Lucan kanssa kahdestaan täällä. Siinä on aina omat haasteensa, kun minunkin työajat on hyvin vaihtelevia. Sen takia Luca saikin viettää syysloman mummolassa ja minä sen sijaan otin aikaa itselleni. Torstain makasin koko illan vaan sohvalla. Sama toistui perjantaina. Olin unohtanut kuinka ihanaa yksin oleminen voi olla, mutta vain hetkellisesti. Loppuviikosta lähdemme Espanjaan. Alkaa olemaan jo kova ikävä!

Mitä teille kuuluu?

 

xx Didem

9 Responses

  1. Niin kivoja kuvia sulla 🙂 ja hyvä teksti. Sun kuulumiset kyllä kiinnostaa etenkin just blogin puolella!

    Ja tiiätkö, näytät vähän entiseltä VS-malli isabeli fontanalta. Molemmat tosi kauniita!

    1. KIITOS <3 Kuvattiin Juulin kanssa pitkästä aikaa. Tykkään paljon kuvista ja kuvasarjoista, joissa on joku tarina. Pitäisi enemmän kuvaa sellaista matskua. En tiennyt kuka Isabeli Fontana on, joten googlasin:) Kaunis nainen!

  2. Voitko Didem keroa mistä olet hankkinut kuvissa näkyvän takin? Se on yksinkertaisen kaunis ja näyttää melko lämpimältä. ?

  3. Kerroit jossain vaiheessa, että aloitat koulun? Minne kouluun menet ja jatkatko blogia vielä kuinka kauan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.