TOUKOKUU

   

 

Vuoden kiireisin kuukausi joulun lisäksi on ehkäpä toukokuu. Toukokuussa on aina paljon tapahtumia, työmatkoja ja juhlia. Eniten tässä on kärsinyt blogi. Itsestään blogi ei päivity. Työkiireet jatkuvat juhannukseen asti, jonka jälkeen meinaan ottaa iisimmin. Vähemmän kampanjoita ja enemmän autenttista sisältöä.

Kuvat ovat äitienpäivältä. Yli viikko sitten. Ja mitä enemmän päiviä kuluu, sitä vaikeampaa mun on saada ote taas tästä bloggailusta. Viikossa on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Jouduin äärimmäisen kiusalliseen Iltalehden haastattelutilanteeseen viime torstaina MLL muotinäytöksessä, jossa siis haastattelija teki itsestänsä sen kiusallisen ja tyhmän ja siinä samalla koko haastattelutilanteesta. Vaikka yleensä olen sanavalmis ihminen, niin menin aivan jäihin ja änkytin haastattelijalle itku kurkussa takaisin. Kuka idiootti kysyy lapsen edessä vanhempien erosta ja vieläpä sellaisella ikävällä tavalla. Tilaisuudessa, jossa lapseni ja minä ollaan malleina/töissä ja päivän teema on hyväntekeväisyys. Toinen juttu mistä hän jaksoi puhua on luksuskotirouvuudesta. Jonkun verran (lue paljon) tässä töitä koko ajan tehdään ja on äitiyden ohella koko ajan tehty, joten jätän tämän titteli omaan arvoonsa. Ehkä innostun kirjoittamaan oman postauksen vielä tosta hastaatteluaiheesta yms.

Kuten moni teistä varmaan huomasikin somen puolelta, niin meillä oli onnistuneet juhlat viikonloppuna. Istun tässä keittiön pöydän äärellä kirjoittamassa ja samalla mietin, että säilyyköhän nämä kaikki upeat kukka-asetelmat (jotka tuotiin tänne juhlia varten) ensi viikonloppuun, kun on Lucan synttärit. Säilyispä!

Nyt seuraavan postauksen pariin, joka on loppuviimeistelyä vailla valmis. Aiheena on ferritiini, eli raudan varastoproteiini. Oma ferritiiniarvoni ei nimittäin ole mikään päätä huimaava.

ps. Kuvan mekko on Vilasta ja tulee vasta elokuussa myyntiin.

xx Didem

 

 

3 Responses

  1. Voi miten kaunis äiti sinulla on! Kaunis äiti – kauniit tyttäret! Näyttää ihanilta teidän juhlat!
    Jättäisin maininnat luksuskotirouvuudesta omaan arvoonsa. Me, jotka luemme blogiasi, tiedämme, että paiskit töitä ja ansaitset omilla duuneillasi elantosi.

    Mukavaa ja onnellista kesää sinulle ja perheellesi!

  2. Johan oli tökerö haastattelija. Jotenkin paistoi läpi miten halusi hyökätä sun kimppuun tuollaisilla kysymyksillä, jotka ei liittyneet mitenkään koko tapahtumaan.. Vaikka kerroitkin joskus erostanne, ei siltikään sinun ja lapsesi isän tämänhetkiset välit kuulu millekkään törkylehdelle. Peace ‘n love <3

  3. En yleensä kommentoi blogeja mutta nyt oli ihan pakko. Todella asiaton toimittaja, hoidit tilanteen erinomaisesti. Aivan käsittämätöntä käytöstä ottaen vielä huomioon, että Luca oli vieressäsi. Hyvin hoidettu Didem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.