TREFFIT GIGI HADIDIN KANSSA

Kuvat ShootHayley meikki @sharonruba

 

Otsikko pitää paikkaansa, nimittäin lähden viikonloppuna Tommy Hilfigerin vieraaksi Köpikseen muutaman muun tytön kanssa tapaamaan Gigi Hadidia. Olen superinnoissani, sillä ollaan tehty Tommy Hilfigerin kanssa yhteistyötä useamman kerran ja Gigi on todella mielenkiintoinen persoona tavata! Kyseessä On Tommyn ja Gigin malliston lanseeraustapahtuma ja meille on järjestetty erilaista ohjelmaa paikan päällä. Tämä on jo toinen TOMMYxGIGI -yhteistyömallisto, ja tulette näkemään kyseisestä mallistosta valittuja paloja päälläni viikonlopun aikana. Kuvaan materiaalia IG -Storyyni @bydidem, josta voi seurata Köpiksen kuulumisia.

Mallistossa on Hilfigerille tyypillisiä värejä eli valkoista, punaista ja sinistä sekä hieman brittivaikutteita. Erityisesti näyttävät kengät soljilla sekä iso nahkatakki kiinnostivat minua. Mukana on myös ruutua, raitaa ja sporttisia yksilöitä. Mallisto on tosi monipuolinen ja sisälsi melko paljon omaan tyyliini sopivia vaatteita – tykkään kovasti!

Lucalla alkaa eskari ensi syksynä, joten nyt on ainoa mahdollisuus vapaammin matkustella ja mennä. Olen miettinyt aloittavani ensi syksynä Helsinki Design Schoolissa muotisuunnittelijan opinnot. Yksi iso unelmani olisi saada suunnitella oma vaatemallisto ja olla tekemässä juuri edellä mainitun tyylistä yhteistyötä jonkun tunnetun muotibrändin kanssa. Olisi mielestäni kuitenkin tärkeää ensin opiskella kyseistä alaa, harjoitella kaavoitusta ja saada tietoa erilaisista materiaaleista ennen tällaisen malliston toteutusta. Unelmia täytyy olla ja on tärkeää sanoa ne ääneen, jotta pääsee lähemmäksi niitä. Tuleva viikonloppu tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen.

xx Didem

5 Responses

  1. Mahtavia opiskelusuunnitelmia sinulla! Todella hieno juttu! Tykkään tyylistäsi ja miten stailaat asuja eli varmasti ostaisin tuotteitasi. Lisäksi olisit hyvä malli vaatemallistoillesi, kuten Anine Bing tai Victoria Beckham. You go girl!

  2. Odotan innolla kuvia, sillä Hilfiger on ehdoton suosikki merkkini ❤ Kengät, vaatteet, laukut ?

  3. Mahtavaa, upeeta, kuulostaa niin sun jutulta, onneksi olkoon kaikesta! Et pääset tohon yhteistyöhön ym:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.