TREND TIPS

Kesän loppupuoli ja syksyn alku on ollut tosi värikästä aikaa. Saa nähdä kuinka kauan trendi kestää, kunnes syksyn pimeys tuo mukanaan tummia sävyjä pukeutumiseen. Pinnalla ovat tällä hetkellä kaikki ruutu- ja eläinkuosit ja väreissä vahvasti keltainen. Tanskan muotiviikoilla Köpiksessä näkyi paljon erilaisten ruutukuosien yhdistämistä ja väljästi istuvia vaatteita. Erilaisia jakkuja oli yhdistetty rentoihin alaosiin, ja rikottu kokonaisuutta muutenkin yhdistämällä esimerkiksi siistiin/juhlavaan asuun tavalliset flip flopit. Huomaa selkeästi, että tämän vuoden trendeissä hassutellaan ja painotetaan erityisesti rentoa ja mukavaa pukeutumista. Tämä on mielestäni hyvä asia, koska silloin kun ihmisellä on hyvä olo vaatteissa, näkyy se myös ulospäin. Ranskalaiset pukeutujat pomppasivat muotiviikolla selkeästi muista käyttäessään korkkareita kaikkien asujen kanssa.
Tykkään tällä hetkellä erityisesti asukuvissa näkyvästä kombosta eli silkkimekon, korkojen ja hupparin yhdistelmästä. Tykkään siitä, että päälläni on jotain klassisen naisellista, mutta samalla rentoa. Ottamalla hupparin pois, saa asusta heti juhlavan esimerkiksi iltajuhlia varten. Kokonaisuus hupparin ja muutaman vuoden vanhan midi-mittaisen silkkimekon kanssa on ihanan rento ja huoleton. Korot antavat heti enemmän ryhtiä ja olo on naisellinen ja itsevarma. Tämäntyyppisiä mekkoja ja hameita näkyy tällä hetkellä kaupoissa kaikissa ihanissa karkkiväreissä. Asun saa vielä arkisemmaksi, jos kokonaisuuteen yhdistää korkojen sijaan lenkkarit, maiharit tai vaikka ne flip flopit.
Minulle muoti on juuri sitä mikä tuntuu itsestä hyvältä ja mukavalta päällä. En koskaan pukisi päälleni sellaista, joka on kuuminta muotia, mutta tuntuu epämukavalta. Mukavuus tuo mukanaan myös paljon itsevarmuutta, joka on aina seksikästä. Tämän päivän muodissa ei käytännössä ole mitään sääntöjä enkä liputa muutenkaan erityisesti erilaisten pukeutumissääntöjen perään. Jokainen voi pitää päällään mitä haluaa, kunhan tuntee olonsa hyväksi. Muotiviikoilla näkyi niin juhlallisia ja dramaattisia yhdistelmiä kuin landemaisiakin rentoja asuja. Muistutan siitä, että kannattaa olla omalle tyylilleen uskollinen, vaikka seuraisikin aktiivisesti trendejä.
Ihanaa viikonloppua! Minunhan piti lähteä Blockfesteille, mutta päätin skippaa ne viime hetkessä. Ei kiinnosta yhtään festarit tällä hetkellä. Nyt on niin paljon kaikenlaisia menoja ollut ja myös tulossa, että haluan vain nauttia rauhallisista aktiviteeteista 😀 Viikonlopun suunnitelmat tosin vielä vähän auki, mutta eiköhän ne tässä kohta selviä. Nyt ainakin haen Lucan ja mennään meidän naapurin pojan 1-vuotissynttäreille.
xx Didem

5 Responses

    1. Tai miksi tuota väriä sanoisikaan. Verkkokaupassa laitettu näköjään väriksi kupari.

  1. Mulla on joku hassu ajatus että vaatteiden pitäisi sopia yhteen oman sisustuksen kanssa, onkohan kellään muulla käynyt mielessäkään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.