TRUE PASSION

Photos by Janita Autio

Coat // Zara

Leather pants // Second Female

Shoes // Pavement

Knitwear // Cos

Eyewear // Ray Ban

Minulla ei näytä olevan vaikeuksia löytää nautintoa ja intohimoa elämästäni. Joka päivä, tulee jotain uutta herkullista ja mieleenpainuvaa kokemusta, josta ilahdun. Vaikkapa tämä huulipuna, jonka sain kokeiluun Lumenelta. Minä, joka vierastan aina rohkeita huulia, niin olen nykyään totaalisen rakastunut tähän sävyyn. Oikein tummat ja täyteläiset huulet kiehtoo minua juuri nyt. Käytin tuota huulipunaa myös viime perjantaina Blogawardeissa. Pysyy hyvin, eikä lähde leviämään. Gaaloista puheen ollen. Olen jo täpinöissäni huomisesta Elle style awards -gaalasta. Olen super innoissani siitä, että Senay loihtii mulle gaala meikin ja hiukset. Rakastan olla Senayn laitettavana, koska hän osaa korostaa parhaimpia puoliani ja yhteistyö toimii loistavasti.

Ajattelin tehdä tällaisen 2 in 1 my day (s) postauksen tänään. Eilen Lucalla oli Mellin lastenvaate -kuvaukset Talvipuutarhassa muiden pikkuisten kanssa. Nostan hattua kuvaajalle ja heille jotka organisoivat näitä lapsikuvauksia, koska on se aika energiaa vievää. Meillä meni hyvin. Luca ilmoitti isälle facetime puhelussa ennen kuvauksia, että hänen pitää nyt lopettaa puhelu, koska hän on menossa töihin ja että hän rakastaa työntekoa. Haha.

Sovittiin, että Luca viettää mun kanssa loppupäivän. Iltapäivällä meillä oli playdate meidän luona serkkupojan kanssa, jonka jälkeen Luca oli niin väsähtänyt, että nukahti jo ennen kasia. Oli niin outoa, hengailla täällä kotona hiljaisuudessa, kun olen tottunut siihen, että Lucan iltapuuhat alkaa vasta siinä kasin aikoihin. Hiljaisen illan pyhitin vain oleskeluun ja ihonhoito tuotteiden tutkimiseen. Minulla on paljon tavaraa ja osa niistä oli vielä paketeissa, joten oli korkea aika avata ne ja tutustua tuotteisiin. Luca nukkui 12 tunnin yöunet.

Tänään olen hoitanut juoksevia asioita. Kävin hakemassa gaalaa varten myös uudet alusvaatteet. Minun gaalahumu on jo alkanut. Vien Lucan huomenna aamupäivällä mummolaan ja kello 15 meillä alkaa meikki ja hiukset. Tänään kuitenkin luvassa vielä Teatteri Grillin uuden menun kokeilu ja illalla Stocken äideille tarkoitettu illallinen. Jätin syömättä aamupalan ja lounaan tänään, kun tää loppupäivä meneekin tiiviisti ruokailun parissa. Arvatkaa onko nälkä?

En tiedä miksi olen tällä viikolla niin hyvällä tuulella. Tuntuu vaan, että löydän nautinnon jokaisesta pienestäkin asiasta. Sori, jos kuulostan ärsyttävän pirteältä ja myös ehkä vähän kiireiseltä. Se ei nimittäin ole tarkoitus. Palataan pian.

xx Didem

8 Responses

 1. Eiks teitä ärsytä tavaran määrä?Henkilökohtaisesti mua ärsyttää lisääntyvä tavaran määrä. Mainonta vaan lisää tarpeiden määrää entisestään, vaikka tavaraa pursuaa joka kaapista ja kolosta.
  Siks kysynkin miltä tuntuu jos saa paljon tuotelahjoja ja on rahaa ostaa mitä haluaa. Havahduin just ite äsken siihen, kun varallisuustaso on noussut, nii hamuaa vaan koko ajan lisää esim. Just vaatteita, entistä laadukkaampia ja kalliimpia. Eikä se laatu vähennä sen tavaran määrää kuitenkaa. Niin kliseiseltä, kun tää kuulostaa (varmaan iha oikealta) nii ei itellä se materiaali tuo onnea ja tyytyväisyyttä, päinvastoin hieman ahdistusta siitä, että kulutan liikaa maapallon varoja ja enkä keskity hetkessä elämään tai muuten vaan seurailemaan elämää ympäril. Enemmänkin just tän takia pyrin satsaamaan elämyksiin ja ajattelutapaan enemmän on vähemmän…
  Toivottavasti tää oli kommentti mistä sai edes hitusen ajatuksesta kiinni… 😀 Eli yhteenveto kommentista, mikään ei tunnu riittävän, aina pitää saada uudempaa ja hienompaa…

  1. Hyviä pointteja ja kiitos kommentista. 

   Itse olen erittäin minimalisti ja yllättyisit varmaankin, jos näkisit vaatekaappini. En siis ole hamstraaja, enkä myöskään himoitse koko ajan lisää vaatteita. Siinä olen samaa mieltä, että laatu ei vähennä tavaran määrää. Itse pyrin aina siihen, että vaatekaappi pysyy käytännöllisenä. 

   Osa vaatteistani ovat myös ihan vain lainassa, kuvauksia varten ja vanhat vaatteet kierrätetään. Tykkään ideoida ja tehdä maailmasta hitusen kauniimman. Minulle muoti on intohimo. Se kuormittaa, mutta esim matkustaminen on ekologisesti paljon kuormittavampaa. 

   Voi toki olla, että tulevaisuudessa meitä haukutaan kulutustottumuksistamme, mutta tällä hetkellä kuitenkin menen valtavirran mukana.

   Haluan myös teille tarjota mahdollisimman monipuolisia kuvia ja asuja.

   xx puss

 2. Hei!

  Ihana blogi ja taas niin kauniita kuvia! Mikä tuo huulipuna on? Sen väri näyttää ihanalta. 

  Kertoisitko joskus ruokavaliostasi tai siis ylipäänsä siitä, mitä syöt päivän aikana, onko sinulla jotain rutiineja tai tapoja?

  Kiitos!

  1. Kiitos Nansuli 😉

   Huulipuna on Lumenen. Sävy numero 2 (Beautiful Shadows/Varjojen tanssi)

   Ruokavalio postaus on hyvä idea. Voi olla, että toteutan sen Q&A muodossa.

   Mukavaa iltaa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *