TRYING TO STAY FOCUSED

Nahkarotsi & kengät / Zara
Mekko / &Other Stories

 

 

Olen tuijottanut tunnin tuollaista vilkkuvaa Thai massage OPEN kylttiä täältä Kuuman ikkunasta. Apulannan Valot pimeyksien reunalla soi napeissa. Hyvä biisi! Joku jumitus päällä, kun en keksi mitään järkevää kirjoitettavaa. Minulla on sellainen daydreaming 24/7 vaihe päällä. Olen myös kauhistellut kerrostalojen ikkunoita, kuinka likaisia ne ovat ja kuinka paskaset varmaan omatkin ikkunat on auringon valossa 😀 Myös tuo antikvariaatti tässä vastapäätä tuntuu tällä hetkellä houkuttavammalta ajatukselta kuin kirjoittaminen. Voisin vain piiloutua ja unohtua sinne vanhojen kirjojen keskelle hetkeksi. Analysoin päässäni paljon asioita ja ylianalysointi vie aika paljon energiaa. Miksei voisi vaan olla miettimättä liikaa kaikkia asioita. Niin turhaa ajanhukkaa.

Huomenna kuvataan aamusta iltaan yhtä kivaa kamppista. Koska kuvauksiin pitää aina tulla puhtailla hiuksilla, niin ehdotin systerille saunomista Löylyssä tänään. Haistan jo savusaunan tuoksun! Rakastan kuvauspäiviä. Se tunne, kun joku harjaa hiukseni ja sipaisee poskipunaa siveltimellä on niin terapeuttista ja rentouttavaa. Meinaan aina nukahtaa siihen meikkituoliin. Olen yleensä se tyyppi, joka ei jaksa puhua meikin aikana, vaan istun ennemmin hiljaa. Kiva varmaan sille meikkaajalle, kun yksi tulee sinne torkahtelee 😀

Hei minä lähden muuten kesällä katsomaan Eminemiä Tukholmaan. Ainoa artisti, jota oikeasti fanitan vielä näin aikuisiässä. Niin nerokas sanoittaja. Olen muutenkin alkanut suunittelemaan tulevaa kevättä ja kesää. Kivaa puuhaa! Ajattelin myös tehdä vähän muutoksia kotiin pienillä elementeillä. Voisin kuvaa teille vaatehuoneeni? En muista, että olisin koskaan kuvannut sitä..en ainakaan löytänyt sellaista postausta, kun selasin blogiani. Kyseessä on ihan normihuone, josta olen vain tehnyt vaatehuoneen. Jos kiinnostusta löytyy, niin samalla kun laitan kotia uuteen järjestykseen, niin voisin nappaa kuvia vaatteiden järjestyksestä, kengistä ja laukuista.

Haha..jumitus katosi jonnekkin tässä tekstin loppuvaiheessa, eikä antikvariaattiin piiloutuminen tunnu enää yhtä houkuttelevalta ajatukselta kuin vielä pari tuntia sitten. Parempi näin! Tällaista materiaalia syntyy silloin kun pää lyö tyhjää. Frendi tuli moikkaa mua tähän Kuumaan, niin palataan myöhemmin. Ensi kerralla toivottavasti on jotain järkevämpää sanottavaa.

xx Didem

24 Responses

  1. Mä laitan 🙂 Pitää ensin vähän järjestellä! Huone on kun pommin jäljiltä..

 1. Joo laita kuvia kodistasi ja vaatehuoneesta, oisi tosi kiva! Milloin muuten muutat uuteen kotiin, ja minkälaisen sisustuksen teet sinne?

  1. Eihän Didem sanonnut muuttavansa, vaan tekevänsä uusia sisustusjuttuja ja siivoiluja… koti on varmasti sama edelleen.

  2. Toistaiseksi ainakin jäädään Lucan kanssa tänne. Sen takia haluankin nyt vihdoin alkaa laittaa kotia. Tähän asti tämä on ollut vain “väliaikainen”
   Tänä keväänä meinaan sisustaa tämän kivaksi 🙂

 2. Ehdottomasti kuvia vaatehuoneesta ja kodista muutenkin! 🙂
  Aivan ihania kuvia oli sinusta uusimmassa Ellessä. Olet kyllä oikeassa paikassa. <3

 3. Yleisesti kommentoin, että on todella vaikea lukujana erottaa bloggaajan todellisuutta kulissista. Siellä linssin toisella puolella voi olla vaikka minkälainen elämä ja me lukijat luemme aivan eri todellisuudesta. Toivon, että voit elää ilman kulissia ja vaikka yksityisyys on tärkeää, niin rehellisyys tuo sinut lähemmäksi lukijoita.

  1. Ihan kaikkea elämästään ei todellakaan tarvitse blogissaan kertoa. Lukiankin olisi hyvä kunnioittaa bloggaajan yksityisyyttä ja lukea tekstit omissa konteksteissaan. Annetaan bloggaajan itse päättää mistä kirjoittaa ja miten. Et sinäkään ninni yksityiselämääsi avaa facebookissa tmv. Bloggaajalle tilanne on vähän sama. Kaikki asiat kun ei vaan kuulu kaikille. Nautitaan siitä mistä saadaan lukea.

   1. Ihme tarve sulla vastata bloggaajan puolesta kaikkeen vähänkin kriittiseen mitä muut kommentoivat. Kun näitä neuvojasi niin auliisti jaat niin mitäpä jos keskittyisit itse omiin kanaviisi ja antaisit blogaajan vastata itse. Hänelle ne kommentit ovat tarkoitettu ei sinulle.

    1. En vaan ymmärrä miksi kommentoida ilkeään sävyyn bloggaajalle. Didem on tosi hyvä työssään ja koen että on tarpeetonta lukijoiden lähteä spekuloimaan hänen yksityiselämäänsä. Didem voi itsekkin vastailla jos haluaa ja ehtii. Allekirjoittanut tässä vaan ihmettelee miksi kellään on yleensäkään tarvetta kritisoida toista tai edes lähettää ehdontahdoin negatiivisia tai ivallisia kommentteja.

    2. Olen yrittänyt laittaa samanlaista palautetta tälle nimimerkille “.”. Ketään ei kiinnosta hänen kommentit bloggaajalle tarkoitettuun palautteeseen.
     Toivon Didemille kaikkea hyvää, eroaminen ei ole helppoa, omalla kohdalla mullisti elämän pitkäksi aikaa. Toki siitä seurasi paljon positiivistakin.

     1. Kuka leikkiin lähtee lähtee se leikin kestäköön. Didem on itse kirjoittanut suhteestaan paljon ja erokysymykset lähtivät liikkeelle Didemin omasta postauksesta. Tuollaiset vihjailevat postaukset eivät ole kovin fiksuja jos ei halua lukijoiden spekuloivan elämäänsä. Kannattaisi mieluummin jättää kirjoittamatta kokonaan tai kirjoittaa suoraan mistä on kyse.

     2. En vaan pidä mitenkään tyylikkäänä puuttua toisen yksityiselämän käänteisiin. Ja kyllä te erotatte fiksuina naisina milloin bloggaaja vastaa teille ja milloin toinen lukija ilmaisee mielipiteensä jos kokee jonkun kommentin asiattomaksi bloggaajaa kohtaan. Didem on oikeasti upea nainen! Monilla olis hänestä opittavaa… koittaisitte tekin vaan nauttia blogista itsessään

  2. Mielestäni kuulun niihin jotka ovat aina olleet rehellisiä ja avoimia, vaikka paskaa tuliskin niskaan. Minun on ainakin paljon helpompi kirjoittaa ja tehdä tätä työtä, jos olen avoin teille.

   xx

 4. Ei aina tarvitse olla jotain järkevää sanottavaa. Itseäni ainakin kiinnostaa ne ihan tavalliset arkipäivän asukuvat ja kertomukset. Lucan kommentit sun instastoryssä liputuksesta Huhtasaaren kunniaks ja vieläkin naurattamaan kun sen muistan. ? Mukavaa viikon jatkoa!

  1. Tää oli hyvä 😀 sitähän mä oon koittanut kans sanoa. En ymmärrä miksi täytyy toisen yksityiselämällä retostella. Didem on upea nainen ja lahjakas bloggaaja eikä tunnu kivalta, että hänen yksityiselämästään vaaditaan asioita jotka eivät blogiin kuulu ellei todella halua itse siitä jotain kirjoittaa ja kertoa. Siihen asti kuitenkin pitäisi kunnioittaa toisen ihmisen yksityisyyttä, myös bloggaajan!

  2. Mielestäni olen aina ollut tosi rehellinen ja avoin. Yksityiselämästäni jaan just sen verran minkä koen tarpeelliseksi.

   <3<3<3

 5. Ehkäpä jotkut lukijat joskus puolustavat Didemiä, koska helposti bloggaajasta tulee “läheinen”, vähän kuin ystävä (vaikka kyse on illuusiosta). Kyllä minä ainakin puolustaisin ystävääni, jota loukattaisiin tms. 🙂 Nythän puolustan muuten jo nimimerkkiä “.”, ehkä hänestäkin on tullut jo ystävä 😉

  1. En tunne didemiä henkilökohtaisesti, ihailen puhtaasti vaan bloggaajana. En vain ymmärrä monien kanssalukijoiden asennetta ja halua puuttua toisen ihmisen yksityiselämään. Nautitaan siitä mistä didem itse haluaa kirjoittaa ja spekuloinnit vois oikeasti lopettaa. D kertoo itse jos kokee että hän haluaa jotakin asiasta sanoa. En ihmettelisi jos ei halua, koska asia ei oikeastaan meille kuulu. Toivotaan vaan kaikkea hyvää hänelle!

   1. Hyvä kommentti <3 Arvostan ja kunnioitan teitä ja olen aina ollut avoin asioista ja tulen jatkossakin olemaan. Kuitenkaan ihan kaikkea täällä en jaksa puida (varsinkaan parisuhdestatustani)

    Ihanaa viikonloppua!

    xx

   2. Anteeksi, mutta hieman huvittavaa, naiivia, teinimäistä ja holhoavaa tällainen puolustuspuhe aikuisen bloggaajan puolesta. Antaa kuvan, että bloggaaja ei itse pystyisi pitämään puoliaan ja tarvitsisi jollakin tavalla “edunvalvojaa”. Didem oli ennen avoimempi parisuhteestaan, syy on helppo arvata, mutta kunnioitetaan hänen nykyistä valintaansa yksityisyyden kohtaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.