TUESDAY STYLE & WEDNESDAY MOOD

Photos by Hayley Le

Farkkutakki // Levis

Huppari // & Other Stories

Farkut // Mango

Sukkikset // H&M

Korvikset & laukku // Chanel

Kengät // Converse

Hei ihanat. Miten kaikilla menee? Minulla pyyhkii hyvin. Istun Kuumassa (ollut ikävä tätä kahvilaa) ja teen töitä. Just äsken totesin taas, että Kuuma on noussut varmasti aika monien kahvilaihmisten lempipaikaksi. Täältä saa mielestäni Helsingin parasta kahvia. Tilaan aina mantelimaitolatten, avocado toastin, puolikkaan jogurtin ja inkivääri-omena-sitruuna mehun. 

Tänä aamuna tein kaikki ne virheet mitä ei saisi tehdä, jos haluaa terveyden ja mielen kannalta hyvän ja virkeän aamun. Torkahtelu ja heräily saa kropan rytmin vaan sekaisin. Harrastan tätä puhelimen napin painamista liiankin usein, koska ajatus lisäunesta tuntuu ihanalta. Kuulemma unitutkijat ovat sitä mieltä, että torkahtelu aiheuttaa pidemmän päälle paljonkin damagee. Ennemmin laittaa herätyskellon suosiolla vähän myöhäisemmäksi ja herää sillä ekalla kerralla kunnolla. Touhuan myös liian usein piemässä huoneessa. Pitäisi heti avata verhot, koska valo auttaa heräämään. Lähdin joogaamaan tyhjällä vatsalla. Jätin aamupalan väliin jostain kumman syystä ja joogan aikana hiljaisessa salissa, vatsani huusi ruokaa. Aamupala on minulle se tärkein ateria päivässä ja yleensä pidän tiukasti kiinni siitä, että haukkaan jotain pientä kahvin lisäksi aamuisin. Varsinkin, jos sattuu olemaan aikaiset treenit jossain. Aineenvaihduntakin hiipuu muuten säästötilaan, jossei saa energiaa. 

Jooga meni ihan ok, vaikka hengitin ihan väärään tahtia ja ajatukseni oli jossain aivan muualla, olo oli silti virkeä sen jälkeen. Lähden pian katsastamaan H&M:n kevään studio-malliston. Jokainen uniikki luomus tulee myyntiin heti Pariisin muotinäytöksen jälkeen 1. maaliskuuta ja valikoituihin myymälöihin seuraavana päivänä.

Eilen lainasin mieheni takkia. Halusin vähän vaihtelua ja uutuuden viehätystä. No, muutenkin rakastan tota farkkutakkia, joka ostettiin Losista. Lainaaminen on alkanut tuntua mukavalta ja fiksulta vaihtoehdolta tässä materialistisessa maailmassani, jossa elän. Jos on vaatekappale, joka on ihana ja minun tyylinen, mutta en halua kuitenkaan ostaa sitä, niin lainaan ennemmin, kuvaan ja palautan.

Lindexin ekologinen Even Better Denim -kampanjan lounastilaisuus järjestettiin eilen Kampin ravintola Storyssa, jossa nämä kuvatkin on otettu. On aina yhtä piristävää nähdä rakas ystäväni Patisse, joka saa mut aina niin hyvälle tuulelle. Siinä on ihminen, jolla on tyylitajua ja sydän paikoillaan. Ihan parasta seuraa.

xx Didem

One Response

  1. Joskus luin jostain, että pitäisi herätä hiljalleen, että kerrasta ylös sängystä nouseminen on kova stressi elimistölle. En edes pääsisi kerralla ylös, olen aivan syvässä koomassa herätyskellon soidessa.

    Mulla on wake-up lamppu herättämässä, antaa valoa hiljalleen puoli tuntia ja soi hempeästi silloin kun pitää nousta. En ikinä herää pimeään. Ja sitten on kännykkä, sieltä se vähiten säikäyttävä herätysääni, ja herättely alkaa 20 min ennen varsinaista ylösnousua viiden minuutin välein 😀

    Sängystä suoraan lämpimään suihkuun, ilman suihkua olo on koko päivän unelias ja nuhjuinen… sitten ylenpalttinen aamupala. 🙂

    Kurjuuden maksimointi on se mitä kartan kaikin keinoin 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.