TUNNEN ITSENI

Photos by Janita Autio

Tietyt paikat Helsingissä pysyvät vuodesta toiseen suosikkilistallani. KÄMP on oikea paikka sinulle, joka pidät eleganssista, ylellisyydestä ja erinomaisesta palvelusta. Erinomainen palvelu ja henkilökunta, tekevät olostasi tärkeän. Tasaisin väliajoin tykkään olla Kämp-tyttö.

Minulle Kämp merkitsee rauhallisia tee hetkiä lehden kera, samppanjan siemailua hyvässä seurassa ja hyvää ruokaa. Siellä on tullut vietettyä monta ikimuistoista ja hauskaa yötä ja päivää. Kun haluan kasvohoidon tai hieronnan, soitan Kämp Spahan.

Välillä janoan ekstra ylellistä ja hyvää kohtelua ja sen takia tykkään käydä tuolla. Perus – minä viihtyy kuitenkin rennoissa paikoissa, jossa voin nauraa kovaan ääneen ja istuu rennosti tuolilla. Minussa on kaksi vahvaa puolta, josta toinen on just tämä, ylellistä elämää rakastava leidi, joka tykkää olla vaan yksin . Se perus- minä on naurava, hulluja juttuja heittävä super rento, ystävällinen ja helposti lähestyttävä tyyppi.

“Tunne itsesi”, sanoi antiikin viisas Sokrates. 🙂

Aamu alkoi tiskien siivoomisella, sillä olin eilen nukahtanut Lucan kanssa saman aikaan ja keittiön siivoominen oli jäänyt “vähän”kesken. Aamusmoothiet nassuun ja menoksi. Hesarissa oli hyvä kasvatukseen liittyvä artikkeli. Ajattelin perehtyä siihen vähän lisää, sillä se oli hyvä muistutus itselleni. Kasvattajana ei ole helppo olla. Tämän tutkimuksen tarkoituksena on ollut määritellä maailman tehokkaimmat kasvatusmenetelmät ja tämän menetelmän taustalla on siis kognitiivis-behavioristinen teoria. Eli pääpointti on se, että aikuinen keskittyy lapsen hyvään käytökseen ja vahvistaa sellaista käytöstä, jota haluaa nähdä lisää. Hyvää käytöstä vahvistetaan huomiolla ja kehuilla. Positiivinen vanhemmuus. Lapsen huono käytös jätetään osin vaille huomiota ja voin sano että se ei aina ole helppoa, sillä meillä on luontainen tarve korjata lapsen huonoa käytöstä liikaa. Toki, siihen pitää puuttua, mutta mahdollisesti sellaisella tavalla, joka on tehokkaampi.

TÄSTÄ pääsette lukemaani artikkeliin.

xx Didem

Share on facebook
Share on twitter

2 Responses

    1. Artikkeli oli erittäin hyvä.
      Kiitos sinulle, joka luet blogiani. ❤️ Helpomi ja mukavempi kirjoittaa, kun tietää että teitä lukijoita on olemassa ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *