TWO WEEKS IN BODRUM

 

Viimeistä päivää viedään Turkissa. Viimeiset kaksi viikkoa täällä ovat todellakin tuntuneet lomalta. En voisi kuvitella kesälomaa ilman jokavuotista Turkin matkaa. Vaikka olenkin kuvannut paljon stooreja koko loman ajan, niin itse kamera on pysynyt visusti laukussa, vaikka kauniita kuvauslokaatioita riittäisi. Kuvia on siis loppujen lopuksi aika vähän, vaikka tässä postauksessa saakin scrollaa ja scrollaa ennen kuin pääsee tekstin kimppuun. 😀 

Olen saanut teiltä valtavasti viestejä loman aikana ja toiveestanne tulen tekemään Bodrum -postauksen, johon liittyen otan mielelläni vastaan vielä lisää kysymyksiä teiltä. Mitä haluatte erityisesti tietää? Bodrum on toinen kotini ja osa minusta kuuluu tänne. Omalla kohdallani täällä oleminen on erilaista kuin turisteilla. Puhun kieltä, tunnen ihmisiä ja olen osa tätä kulttuuria. Bodrumilla on aina ollut erityinen paikka sydämessäni ja uskon sen välittyvän myös somen kautta. Uskon, että nimenomaan juurieni takia viihdyn täällä niin hyvin, vaikka maisemissakaan ei ole valittamista. Yksi erityisesti sydäntä lämmittävä juttu tänä vuonna tällä reissulla on ollut se, että olen tavannut lukijoitani eri puolelta maailmaa, jotka ovat olleet sattumalta samaan aikaan täällä. He ovat tulleet juttelemaan. Ensi vuonna ajateltiin vuokrata purjevene ja seilata sekä täällä, että Kreikan saaristoissa. 

Nyt akut ovat siis ladattuna, vaikka pari lisäpäivää tai -viikkoa ei olisi yhtään haitannut. Ensi viikko meneekin jo ihan eri maisemissa kun suuntaan kohti Köpiksen muotiviikkoja. Ranta ja kaftaanit vaihtuu syysmuodin valtaamiin katuihin. Köpiksestä sitten suoraan Flowhun, jonka jälkeen alkaa täysin uusi vaihe elämässämme. Nimittäin Lucan koulu. Vielä ei olla ehditty jännittämään tätä, mutta sen aika tulee vielä varmasti. Koulutarvikkeet pitää vielä hankkia ja kontaktimuovi kirjojen sekä vihkojen päällystykseen. Muistaako joku miten vaikeaa niiden päällystys oli? Kuplia ei saanut jäädä. 

xx Didem

3 Responses

 1. Upeita kuvia ❤️
  Toivon kattavaa postausta, esim jos itse suuntaisi sinne päin lomalle. Eli hotelli suosituksia ja Beach clubeja jne. Toreja tarkemmin sekä rafloja. Bodrum tulee mun listalle 100varmasti

 2. Olisi kiva kuulla ihan perusjuttuja:
  -Miten matkustaa Bodrumiin, meneekö suorat lennot vai jonkun kautta
  -Hyvät hotellit
  -Nähtävyydet, ravintolat, ehkä ostokset
  -Onko lapsille jotain erityistä vaikka vesipuistoa tms.
  -Hinta-taso

  Toki nämä kaikki löytyy varmasti googlen avulla, mutta olisi kiva kuulla sinulta, kun olet siellä käynyt useasti ja sulta varmasti löytyy jotain “paikallista” tietoa 🙂 Ihania kuvia, pakko käydä Bodrumissa joku kerta!

 3. Moikka! Ihania kuvia, mistä välittyi lomafiilis täydellisesti. Täälläkin on Bodrum kohteena kiinnostanut jo pitkään ja mieluusti kuulisinkin esim suosikki ravintolasi, kahvilasi, putiikit / muu shoppailu, jos osaat suositella toimivaa hotellia hyvältä alueelta… ja tietty mitkä alueet on ns parhaita ihan yleisesti, mistä löytyy menoa ja vilskettä. Kuinka turvallinen kohde on nuorelle tyttöporukalle, siihen liittyen huomioitavaa?

  Olen ihaillut kuviasi muutenkin, ovat aina niin kivan raikkaan sävyisiä. Käytätkö mitään filttereitä vai onko tämä kuvien ns luonnollinen sävy?

  Kivaa loppukesää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *