TYÖN TOUHUSSA

Kuvat: Juuli Rönkä

Nahkatakki // Samsøe&Samsøe

Cashmere neuletakki // Soft Goat

College // Acne

Aurinkolasit // Police

Boots // Chanel

Terve! Kello on 23.31. Ensimmäistä kertaa istahdan tänään alas kunnolla. Lähdin kotoa aamu yhdeksältä hakemaan koruja ja muita stailaus yksityiskohtia Yvette brändin uimapuku -kuvauksiin, jossa toimin stailaajana huomenna. Etukäteen suunnittelu kannattaa, mutta eri paikoissa juokseminen ja ihmisten kanssa juttelu vie kuitenkin aina aikaa ja parhaimmillaan pelkästään korujen metsästys voi viedä puoli päivää. Onneksi meillä/minulla on selkeä visio, mitä huomisiin kuvauksiin halutaan. 

Tänään olen myös kuvannut teille blogimatskua. Hain Juulin kello 14 ja ajettiin tänne meille kuvailee. Lopeteltiin siinä seiskan aikoihin. Tuntui ihanalta kuvata kotona ja vähän erilaista materiaalia, kuin yleensä. Kuvausten yhteydessä, sain myös vähän ideoita mitä pakkaan mukaan tulevaa lomaa varten. Ei mitään ylimääräistä. Näin sanon aina, mutta kuitenkin huomaan matkalaukussa olevan 4 samantyyppistä mustaa mekkoa, joita en oikeasti tarvitse. Havainnon jälkeen alan karsimaan ja yleensä matkaulaukun sisällön lopputulos on järkevä ja monikäyttöinen.

Huomenna aamulla meillä on vasuvartti, jonka jälkeen kiiruhdan niihin kuvauksiin. Iltapäpäivällä Lucan päiväkodissa juhlitaan äitejä yhteisen tekemisen ja pienen herkuttelun muodossa. Tämän jälkeen meillä melkein alkaa loma 🙂

Teen tässä vielä viimeiset asiat, jotta ei aamulla enää tarvitse alkaa säätää. Tykkään laittaa edellisenä iltana Lucan vaatteet ja työjutut valmiiksi odottamaan uutta päivää. Siinä säästää vähän aikaa ja välttyy stressiltä aamulla. Kai se jotenkin liittyy myös siihen suunnittelun tuomaan hyvään fiilikseen, kun painaa pään tyynyyn ja tietää, että sai kaiken hoidettua.

Kuvat ovat tältä päivältä!

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.