UNDER MY UMBRELLA

Photos by Kriistiina Ketonen

Flare jeans // Bik Bok (gifted), Thin scarf // Lindex, Shirt // Urban a, Umbrella // Chanel, Shoes // Zara

Olen mustavalkoisten kuvien suuri ystävä. Ne tuntuvat syvällisimmiltä kuin värilliset ja ovat ajattomia. Katseeni jää aina kiinni mustavalkoisiin tauluihin tai valokuviin. Selaan välillä kotona vanhoja mustavalkoisia valokuva-albumeita. Se fiilis menneistä ajoista. Vangitseva katse.

Näissä kuvissa meillä oli Kristiinan kanssa mieletön tuuri valon suhteen, eikä näistä kaikista kannattunut todellakaan tehdä mustavalkoisia, vaikkakin asuun ja Chanel varjoon tuo tyylikkyyttä myös mustavalkoiset sävyt. Mustavalkoinen kuva korsotaa nimittäin tehokkaasti kohteen muotoja ja sävyjä. Jättimäinen sateenvarjo, oli aika nappilöytö Facebookin Chanel yhteisöstä. Ensimmäinen ostaja on ostanut sen Della Margasta.

Mun aamu alkoi jo kello seitsemän, vaikka herätyskello oli ajastettu vasta kello kasiin. Herään nykyään tosi aikaisin ja tosi pirteänä. Ei kai silloin pidä valittaa ja ihmetellä aikaisia aamuja. Meillä kun ei ole sellaista kiirettä aamuisin päiväkotiin tai töihin, niin sen takia kello seitsemän tuntuu itselleni aikaiselta, kun saisi nukkua vähän pidempään. Osa jo huomasikin snäpistä, että tein mun 10 minuutin pepputreenin. Luca kaipasi tänä aamuna paljon halauksia ja läheisyyttä ja pötköttelyä yhdessä, niin oltiin tosi hitaita ja nautittiin vaan läheisyydestä. Huomaan, että hänellä on kova ikävä pappaa (isää), mutta onneksi ei enää kauaa, koska he näkevät pian. Minullakin on kova ikävä.

Aurinkoista päivää!

Nyt lähden metsästämään itselleni mekkoa Jussi-gaalaa varten. Lähden kuvaamaan, snäppäilee ja seuraamaan punaisen maton glamouria ja upeita pukuja. Niin siistii. 🙂 Jos ette siis vielä seuraa mua snäpissä, niin nyt on korkea aika aloittaa seuraaminen, haha.

xx Didem

9 Responses

 1. Itsekin huomaan herääväni aikaisemmin lisääntyneen valon vuoksi 🙂 ihanaa kyllä kun kevät ja kesä tulee!

  Upeita kuvia, toi huivi sun kaulassa on ihana <3

  – Charlottaeve.com

  1. Todella ihanaa. Palasin just Tukholmasta ja siellä jo todella keväistä.

   Kiitos kehuista ❤️

 2. Hienoja kuvia, varsinkin ensimmäinen todella onnistunut.
  Ps. Vähän kateellinen sinun ulkonäölle ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.