UNELMAT TOTEEN

 

 

Olen ollut super innoissani tämän vuoden nostoista, joita minusta on tehty eri alustoille. Ajattelin aluksi, etten viitsi edes mainita asiasta, mutta olen ollut itsestäni niin ylpeä ja onnellinen, että olen halunnut jakaa nämä asiat myös teidän kanssa. Tulin siihen lopputulemaan, että parempi vain kertoa suoraan se miten hyvältä tuntuu, kun kätkeä kaikki sisäänsä. Tukholman muotiviikot toivat nimittäin mukanaan huiman määrän huomiota ja uusia seuraajia. Kuvia tyylistäni on jaettu muun muassa Vogue.com:n sivuille sekä Espanjan Vogueen. Tämän lisäksi Ruotsin Elle listasi minut parhaimpien pukeutujien joukkoon ja bongasinpa itseni myös Who what wear -sivustoltakin. Olen lähes sanaton kaikesta tästä huomiosta ja erittäin kiitollinen. Tunnen, että juuri tämä on oma juttuni, edustaa ja toimia muodin lähettiläänä. Ystäväni ja kollegani ovat rohkaisseet minua lähtemään muotikaupunkeihin niin kuin Pariisiin tai Lontooseen tekemään tätä työtä  -se olisi tosiaan iso unelma. Olen erittäin otettu myös kaikkien teidän kommenteista ja tsemppiviesteistä koskien minusta otettuja tyylikuvia. On oikeasti iso juttu saada tämäntyylistä huomiota ja näkyvyyttä niin isoilta tahoilta.

Satuin myös viikonlopun aikana törmäämään useampaan lukijaani iltameiningeissä. Joukossa oli todella erityylisiä ihmisiä. Yksi oli lääkäri, toinen opiskeli Kauppiksessa ja kolmas oli Nokialla töissä. Juttelin kaikkien naisten kanssa useamman tunnin yhteensä. On todella ihanaa, kun lukijat tulevat juttelemaan ja kertovat miten paljon tykkäävät blogistani. Se tuntuu palkitsevalta ja arvostan erittäin paljon jokaisen ihmisen palautetta ja tsemppejä. Minulle voi aina rohkeasti tulla juttelemaan, jos siltä tuntuu! Olen myös miettinyt sitä minkälainen vastuu minulla onkaan, ja että on tärkeää miettiä tarkasti mitä asioita julkaisee. En halua enää heittää ilmoille juttuja, joita en ole harkinnut etukäteen, sillä haluan toimia mahdollisimman hyvänä esikuvana. Tämä asia valkeni minulle taas kerran, kun pääsin juttelemaan lukijoitteni kanssa. Välillä on vain vaikea ymmärtää miten monta silmäparia minua seuraakaan siellä ruudun toisella puolella. Toivon vain, että ihmiset ymmärtäisivät minua paremmin, ja haluan pitää meidän naisten puolia! Haluan yleisesti kiittää kaikista positiivisista kommenteista mitä olen tähän asti saanut! Ilman lukijoitani tämä kaikki ei olisi mahdollista, joten kiitos teille siitä ❤

Makaan jo sängyssä ja odotan, että Luca on pukenut pyjaman päälle ja tulee tänne makkariin iltasadun kanssa. Matkalaukku seisoo valmiiksi pakattuna eteisessä, sillä huomenna lähden Köpikseen työmatkalle. Kävin tänään pitkästä aikaa akateemisessa ostamassa pari kirjaa. Minkälaisia kokemuksia teillä on äänikirjoista? En ole koskaan kokeillut, mutta tuttavapiirissäni on muutama, jotka kokevat äänikirjat kovakantista kirjaa iisimmiksi. Pystyy keskittymään paremmin. Mitä mieltä te olette?

xx Didem

13 Responses

 1. Jag läser gärna vanliga böcker än ljudböcker…Älskar bara känslan av att läsa en fysisk bok och gå T.ex runt akademen och kolla på böcker xD kanske jag e lite gammalmodig

 2. En oikein ymmärrä tätä yleistä ajatusta, että onnistumiset ja ylpeydenaiheet tulisi kätkeä, eikä niistä voisi avoimesti iloita. Minusta on ainakin erittäin inspiroivaa seurata eri vaikuttajien matkaa ja kehitystä, sekä saada sieltä motivaatiota omaan tekemiseen. Omista saavutuksista saa ehdottomasti olla avoimesti ylpeä! 🙂 Tsemppiä tuleviin kuvioihin. Innolla seurailen mitä tuleman pitää!

 3. Huikeeta:):) Sussa on erikoista se, että tuntuu ettet koskaan matki ketään. Vaan sulla on oma visio ja vähät välität muista. Et yritä miellyttää, et hae hyväksyntää. Se on menestyksesi salaisuus! Todellakin kadehdin sinun asennettasi, hyvällä tavalla siis! Wow Didem, ihana seurata kun asiat sulla loksahtelee kohdilleen:):) Sussa on jotain maagista, olet sen ansainnut. Bless.

 4. Oon bongannut noi samat jutut susta ja ihan mieletöntä! En yhtään ihmettele että tyylisi noteerataan! Mietinkin että otatpa noi kaikki lunkisti, mutta hyvä kun mainitsit asiasta. Saat olla ylpeä 🙂

 5. Todellakin näistä saa mainita ja pitää hehkuttaa! Ei ainoastaan että oot ansainnut kaiken kovalla työllä vaan koska se inspiroi myös muita tavoittelemaan omia unelmia ja omaa juttua. 🙂 Ollaan tosi iloisia sun puolesta!

  http://www.tyhjaajatus.com

 6. Oot mielestäni tosi upea nainen ja pukeudut aina niin tyylikkäästi.
  Hei siitä tulikin mieleen, että mistä toi sun asu on? Se on törkeen siisti!

 7. Ehdottomasti omista saavutuksistaan ja onnistumisista saa ja pitääkin olla ylpeä ?

 8. Onnea, itse en ymmärrä muodista höykäsenpöläystä, mutta sen ymmärrän että sulla on aina hienoja kuvia!

 9. Ensimmäistä kertaa kommentoin tänne blogiin, vaikka pitkään oon jo blogiasi lukenut! Tosi mahtavaa Didem, oon onnellinen sun puolesta. Ansaitset todellakin kansainvälistä näkyvyyttä. Eroat muista suomalaisista bloggaajista, sun tyyli on täysin unique! Persoonana olet myöskin mielenkiintoinen ja ihailen sun itsevarmuutta. Jatka samaan malliin!

 10. Täälläkin yksi lääkäri, joka rakastaa seurata muotia! Olet tyylillisesti yksi inspiraation lähteistä ☺️ Ja todellakinnolen samaa mieltä kanssasi siitä, että nykypäivänö naisten tulisi kannustaa toisiaan riippumatta koulutuksesta ja ammatista. Upeaa, että menestyt omalla alallasi ?

 11. Stort grattis Didem för all framgång, låter fint! 🙂 Läser bloggen då och då å kollar in instastoryn i hopp om att se hur mycket Luca har vuxit och lärt sig. Tänker ofta på Luca å alla andra dagisbarn och undrar hur ni alla har det där hemma, så de e skönt att så många bloggar å har sig så ja får följa med i bakgrunden 😀 kramar från Australien! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.