UNORGANIZED

Kuvat Juuli Rönkä

 

 

Reissu Tukholmaan tyttöjen kanssa oli tosi kiva ja virkistävä. Matka tuli hyvään saumaan ja sain nukkua yöni hotellin sängyssä. Vitsit miten niissä nukkuukin aina niin hyvin! Meitä matkasi itseni lisäksi Aino, Petra ja Sofia, joiden kanssa ei aika tosiaan käynyt tylsäksi. Pakkaaminen hoitui aikalailla vasemmalla kädellä, kun ajatukset ovat olleet vähän muualla enkä ole välttämättä ollut täysin läsnä. Olin pakannut yksittäisiä vaatekappaleita mukaan enkä miettinyt niinkään kokonaisia asuja. Lähdin oikeasti aika unorganized fiiliksellä kohti lentokenttää. Ei ehkä paras mahdollinen tapa lähteä tuolla tavalla työmatkalle, mutta lopputulos oli kuitenkin parempi kuin toimiva.

Meillä oli jonkin verran vapaa-aikaa, joka käytettiin tietty kiertelemällä kaupoissa ja nauttimalla yhteinen pitkä lounas. Löysin sattumalta Celinen luonnonvalkoisen neuleen, joka oli 75 prosenttia alennuksessa. Lopullinen asuni toimi mielestäni siis hyvin, sillä mukana ollut Monkin raidallinen kesämekko toi kivasti särmää yksinkertaisen yläosan kanssa. Itse asiassa asu oli aika fashion ja cool! Olin samalla asulla tilaisuudessa, jossa lanseerattiin Puman uusi mallisto yhteistyössä Kenzan kanssa.

Tilaisuudessa pöytä oli katettu hienosti ja meitä oli paikan päällä yhteensä vain 35 henkeä. Pohjoismaisista bloggaajista edustajia oli Ruotsin lisäksi ainoastaan Suomesta. Tykkään juuri tällaisista pienemmistä tapahtumista, joissa pystyy paremmin tutustumaan ja keskittymään jokaiseen osallistujaan. Tapasimme myös itse Kenzan ja vaihdoimme hänen kanssaan muutaman sanan. Arvostan todella paljon hänen menestyksekästä uraa blogin ja kaiken muun parissa ja haluan tähdätä itsekin mahdollisimman korkealle tällä alalla. Tällaisista ihmisistä saa niin paljon motivaatiota toimia mahdollisimman tehokkaasti ja kasvattaa blogia. Reissu oli muutenkin sellainen energiaruiske! Ja kuten olen aiemminkin sanonut täällä, niin oma mallisto olisi myös isona haaveena tulevaisuudessa. Olisi hienoa saada joko toimia jonkun brändin kasvona tai olla mukana jonkun tietyn malliston prosessissa. Olisi erittäin mielenkiintoista seurata vaihe vaiheelta esimerkiksi vaatemalliston syntyä ja saada tuoda siihen jotain omaa.

Mennään vielä hetkeksi itse Puman tilaisuuteen, jossa Kenza piti aluksi pienen puheen ja avasi sen jälkeen shamppiksen juhlallisesti miekalla. Tämän jälkeen edessä oli kolmen ruokalajin illallinen ja hieman erikoisempia drinkkejä Kenzan logolla varustettuna. Lopuksi paikan päällä esiintyi joku paikallinen rap-artisti. Harmi vain, että hänen nimensä meni minulta kokonaan ohi, mutta hyvin hän sai koko porukan joraamaan. Bileet jatkuivat yömyöhään, mutta me poistuimme jo suht aikaisin unten maille. Parasta näissä matkoissa on se, että ne eivät tunnu työmatkoilta. Todella kiva matka kaiken kaikkiaan alkuhässäkästä huolimatta!

Eilen kävin katsomassa Fifty Shades Freed -elokuvan, josta ei tosiaan tarvitse erikseen kysyä mielipidettäni 😀 Tykkäsin elokuvasta tosi paljon niin kuin niistä aikaisemmistakin osista. Leffat ovat mielestäni kiehtovia monellakin tapaa. Tämän jälkeen mentiin porukalla ystävänpäivädinnerille Gaijiniin.

Tänään on ollut ihana päivä, kun aurinko on paistanut ja ulkona on tuoksunut ihan keväältä. Olin lounaalla Löylyssä ja ihastelin upeeta kevätsäätä samalla kun vastailin sähköposteihin. Lounaaksi söin punajuuriohraa ricotalla ja kasviksilla. Nam!

Nyt kysynkin teiltä neuvoa! Meillä olis seuraavana vuorossa pianon hankinta Lucalle. Jos täältä löytyy pianonsoittajia, niin kertokaa minulle mielipide Yamahan Clavinovasta? Olen ajatellut Lucalle sellaista.

Ihanaa iltaa  <3

 

xx Didem

 

7 Responses

  1. Pieni toive pitkäaikaiselta lukijalta; voisitko ystävällisesti vastata kommentteihin. Ymmärrän, että kommentteihin ei välttämättä kerkee heti vastata, mutta se, että postaat monta postausta ulos ennen kun olet vaivaantunut vastaamaan kommentteihin on mielestäni ikävää lukijoitasi kohtaan.

    1. Mä tiedän ja pahoittelen ❤️ Kommentteja on kasaantunut tosiaan jonkun verran. Tämä viikko on ollut monella tapaa hienan raskas. Anteeksi. Vastaan kyllä ❤️

  2. Makeen näköinen ja sä näytät kauniilta. Vaalea näyttää hyvältä sun kasvoja vasten. Ja muutenkin sinä jos kuka voi käyttää värejä.

  3. Ois niin siistii jos saisit samankaltaisen yhteistyön kuin Kenzalla oli. Sopis sulle niin hyvin, ja mallistosta tulis varmasti täydellinen! Muutenkin, sä oot ainut Suomalainen bloggaaja joka saa asun kuin asun näyttämään tyylikkäältä ja fashionilta, eikä ne (asut) näytä noloilta ja huonoilta kopioilta Ruotsalaisten, Tanskalaisten ja Saksalaisten huippu bloggaajista tyyleistä. Mä oon niin iloinen siitä et Suomesta löytyy vihdoin edes yks inspiroiva ihminen ketä seurata instagramissa! xoxo

  4. Hei

    Itse olen ostanut Clavinovan jo yli 15 vuotta sitten ja toimii edelleen kuin unelma. Ja jos soittoinnostus laantuu, niin takuuvarmasti saa myytyä eteenpäin!! Vahva suositus minulta.

  5. Hei! Clavinova on hyvä valinta, kun tarvitaan laadukasta pianoa, joka on helppo muuttaa tai myydä tarvittaessa pois. Ammattilaiseksi tähtäävä pianonsoittaja toki tarvitsee osuneita herkempää ja värikkäämpää pianoa, ja varmasti joku herkkä muusikkosielu kokee Clavinovan tylsäksi ja kuolleeksi… Huippuhyvät akustiset pianot kuitenkin maksaa paljon ja vaativat huoltoa ja hoitoa, joten Clavinova on paljon parempi vaihtoehto silloin, kun ei puhuta klassisen konserttimuusikon harjoittelusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.