UPEA RUSKA

Photos by Janita Autio

 

Tällä kertaa on enemmän editorial-tyylisiä kuvia. Haluttiin Janitan kanssa kuvata asukuvat syksyn väriloistossa ruskan keskellä. H&M Studio -malliston mekko liikkui kauniisti kävellessä ja tuntui päällä ihanan kevyeltä. Istuttiin Janitan kanssa lounaalla Teatterissa ja päätettiin ottaa kuvat lähiympäristössä. Mulla ei ole jokaisella kerralla tapana suunnitella kuvauksia, ja näihinkin kuviin meni loppujenlopuksi aikaa alle kymmenen minuuttia. Meillä sujuu Janitan kanssa yhteistyö sen verran hyvin, ettei mun tarvinnut kuin heittäytyä lehtien keskelle ja Janita sai vangittua musta parhaimmat puolet esiin.

Yksinkertaisen asun kruunaa punainen huulipuna, josta mainitsinkin edellisessä postauksessa. Sain torstaina Elle Style Awardsiin upean meikin superlahjakkaan Senay Cocon loihtimana, josta kuvia tulossa myöhemmin! Gaala-lookin voi käydä tsekkaamassa sillä välin mun Instasta (bydidem). On aina ihanaa päästä toisen laitettavaksi, mutta vaikka meikki korostaakin hyvin piirteitä ja saa mut näyttäämään huoliteltulta, on maailman paras tunne pestä meikit kokonaan pois ja olla vain ihan ”au naturel”. Viihdyn kaikista parhaiten kokonaan ilman meikkiä enkä käytä arkena normaalisti kuin hieman kulmaväriä ja bepantenia huulissa, mutta senhän te jo tiedättekin varmaan. Gaalassa mulla oli päällä musta ja elegantti, yksinkertainen ja upeasti laskeutuva pitkä mekko, joka sai illan aikana paljon kehuja. Asu korosti mielestäni hyvin vartaloni muotoja ja siinä oli kaunis avoin selkä. Kun mekko istuu täydellisesti ja imartelee vartaloa, tuntuu, että se olisi ihan räätälöity itselle. Mekon ei tarvitse välttämättä olla itselle teetetty, sillä itsellänikin oli päällä Zalandolta hankittu iltapuku. Tärkeintä on kuitenkin tuntea itsensä seksikkääksi ja itsevarmaksi. Tämä on hyvä pitää mielessä, kun mietitte juhlapukeutumista ja asun valintaa. Vuosien aikana mulle on selkeytynyt hyvin oma linja ja se mikä on itselle kaikista tärkeintä; tuoda itsevarmuus esille aidosti sisäkautta. Tällaisissa isoissa tapahtumissa ja ihan arkisissakin tilaisuuksissa näkee valitettavan usein myös epäaitoa itsevarmuutta, joka huokuu helposti ylimielisyytenä ja ylpeytenä. 

Eilen kävin kurkkaamassa tulevan Kenzo x H&M -malliston H&M:n showroomilla. Kokeilin tuntitolkulla erilaisilla vaateyhdistelmiä ja rakastuin totaalisesti sekä naisten että miesten mallistoon! Tunnelmia voi käydä katsomassa mun Snäpistä (bydidemozgun), johon päivittelen tosi aktiivisesti reaaliaikaisia kuulumisia ja tapahtumia. Lisään aikalailla samoja juttuja sekä Snäppiin että Insta-story:n, ja oonkin miettinyt, pitäiskö mun alkaa tehdä Instan My storyn:n höpöttelyitä englanniksi tai jopa turkiksi välillä? Olisi kiva saada joku selkeä ero Instan ja Snäpin välille. Tällä hetkellä puhun Snäpeissä ruotsia ja suomea. Teille, jotka aktiivisesti haluatte seurata tekemisiäni ja kaipaatte enemmän niitä tavallisia juttuja, joita ei aina blogin puolella näy, niin suosittelen Instagramia tai Snäppiä.  

Tänä viikonloppuna on käynnissä Messukeskuksessa I love me -messut joissa olisi kiva piipahtaa. Tuntuu, että alkusyksy on ollut niin paljon tapahtumia täynnä, ettei ylimääräistä aikaa ole jäänyt yhtään. Välillä täytyy aina muistaa hengähtää kiireisen arjen keskellä. Ajattelin selata läpi muutama naistenlehden, joita on kerääntynyt nurkkapöydälle vino pino. Naistenlehdistä tulikin mieleen yksi uusi kirja, jota olen alkanut lukemaan. Psykologian tohtori Emma Seppälän, Elä Onnellisemmin -kirja, on käytännön opas onnellisuuteen, menestykseen ja hyvinvointiin. Nyt otan etäisyyttä tietokoneen ja puhelimen ruudulta ja uppoudun ihailemaan printtiä. 

 

Isot onnittelut vielä Elle Style Awards 2016 voittajille.

“Menestys on sitä, että pitää itsestään, pitää siitä mitä tekee, ja pitää siitä miten sen tekee.” 

– Maya Angelou

xx Didem

4 Responses

  1. Hei, välillä sinulla on ripsaria niin saanko kysyä et miten saat ripset niin hyvin taipumaan? Mitä ripsientaivuttimia käytät vai onko ne vaan luonnostaan niin kaarevat? ?

    1. Tietenkin saat ☺️
      Taivutan ripset ihan vaan sillä perus taivuttimella. Semmonen metallinen!? Useimmiten en edes taivuta, vaan ripset taipuu kivasti sit ripsarin takia. ?

      Xx puss

Leave a Reply

Your email address will not be published.