URBAN COLLECTION

Kaupallinen yhteistyö Stadiumin kanssa

Viileät kelit tuli nopeasti, ja eteisen vaatekaappi piti laittaa ihan uusiksi. Eteisen kaapissa roikkuu kaikkia ihania paksumpia takkeja sekä syksyn että talven varalle, sillä olen tällainen vilukissa. Kävelen nyt jo toppatakissa. Rakastan eritoten syystakkeja ja omistan niitä useampaa eri sorttia. Jokaisen tulisi kuitenkin omistaa edes yksi hyvä trenssi ja parka syyskeleihin. Everestiltä tuli juuri kaksi uutta tyylikästä sekä teknistä ulkotakkia, jotka on suunniteltu toimiviksi urbaanimpaan meininkiin. Tästä syystä malliston nimi onkin Urban Collection, josta stailasin oman lempparini oheisiin kuviin kahdella eri tavalla.

Tekninen musta trenssi, voiko sellainen edes näyttää hyvältä? Myönnän, että olin aluksi skeptinen ja epäileväinen, mutta nähtyäni tämän takin ja viimeistään sitä kokeiltuani, oli myönnettävä itselleen, että takkihan näyttää oikeastaan aika hyvältä. Ei liian fiini, eikä myöskään mikään liian urheilullisen näköinen takki. Tästä yhdestä takista löytyy aika monta tärkeää elementtiä, joita moni varmasti miettii, ollessaan takkikaupoilla.

Tykkään välillä pukeutua sporttisesti löysiin housuihin ja lenkkareihin ja välillä taas klassisen naisellisesti yksivärisiin ja ajattomiin vaatekappaleisiin sekä korkkareihin. Näissä kuvissa tulee juuri ne puolet esiin, joita mielelläni korostan pukeutumisessa. Kuvissa näkyvä Everestin W EXT 3-L Coat on tyylikäs tuulenpitävä kuoritakki, joka on sekä hengittävä että vedenpitävä. Pintamateriaali on 100% kierrätettyä polyesteriä ja tuntuu ihanan kevyeltä päällä. Takkia voi helposti yhdistellä erilaisiin asuihin ja se toimii teknisyytensä ansiosta hyvin myös sadetakkina. Isoon kaulukseen oli ihana uppoutua ja se myös esti sen, ettei tuuli päässyt takin sisään. Kyseinen trenssi toimii mielestäni hyvin sekä kävelylenkeillä, että juhlapaukeutumisessa ulkotakkina. Juuri tällaiset takit on niitä kaikista kätevimpiä pukea päälle, kun ei tarvitse turhaan miettiä mikä vaatekappale sopii mihinkin asukokonaisuuteen.

Toinen takki Urban Collectionista on Everestin tummanvihreä W EXT Parka, joka on paksumpi hupullinen toppatakki kylmimpiin keleihin. Siinä on myös vedenpitävä pinta sekä kevyt, joustava ja hengittävä materiaali. Juuri tällaiset paksut ja topatut ulkotakit on niitä kaikista lämpimimpiä ja miellyttävimpiä takkeja jokapäiväiseen käyttöön ettei tarvitse palella hetkeäkään. Takkia saa myös mustana. Toppatakit jakaa vahvasti mielipiteitä ja itse olen toppatakkien suuri ystävä. Mielestäni toppatakki voi näyttää tyylikkäältä vaikka se olisikin paksu ja tekninen.

Everestin Urban Collectionia on saatavilla Stadiumilta. Suosittelen kokeilemaan näitä laadukkaita takkeja ja jos käytte tutustumassa mallistoon, niin kertokaa mielipiteenne minulle. Kiinnostaa tietää mitä mieltä te olette. Jos pitää sanoa joku vaatekappale, johon panostaa, niin sanoisin että ulkotakkeihin ehdottomasti.

 

xx Didem

12 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.