VÄHÄN POIKATYTTÖ

 

Olen aina ollut ehkä vähän sellainen poikatyttö. Pienenä ja teininä leikin ja hengailin paljon poikien kanssa. Muistan täällä Turkissa, kun vietimme pidempiä aikoja kesälomasta, niin vanhempani eivät saaneet minua pois vedestä ollenkaan. Aamusta iltaan juoksin, leikin, uin, hypin ja riehuin. Enimmäkseen poikien kanssa. Sain paljon haavoja, mutta ne eivät menoa haitanneet. Laiturilta ja veneiltä vedin hurjempia voltteja, kun mun poikakaverit ja uintikilpailuissa voitin heidät mennen tullen. Suomessa Riihimäen maauimalan vesiliukumäessä vedin aina biksut alas, jotta luistaisi paremmin ja tehtiin kavereiden kanssa patoja liukumäessä ja hypittiin laitojen yli nokkosten sekaan. Tykkäsin tehdä enemmän sellaisia extreme juttuja, kuin poimia simpukoita rannalta, vaikka välillä harrastin sitäkin.

Tänään sisäinen poikatyttöni heräsi taas ja tuntui kuin menin ajassa 20 vuotta taaksepäin. Olin ihan villinä ja niin vapautunut! Olen uinut ja hyppinyt tänään niin paljon, että silmät ovat aivan punaiset kloorivedestä 😀 Lucalla oli niin hauskaa. Nauratin häntä koko päivän.

On minussa vahvasti myös toinen puoli, joka rakastaa nautiskelua, naisellisuutta ja tietynlaista käytöstä. Allaspäivän päätteeksi varasin itselleni ajan kokovartalo hierontaan, johon kuului myös kuorinta ja kasvonaamio. Hoito päättyi turkkilaiseen saunaan, jossa minut pestiin from top to toe. Nyt on hiukset föönattu. Täällä föönaaminen maksaa 5 euroa. Eli aika paljon halvempaa kuin Suomessa. Kohta lähdetään perheen kanssa ilalliselle ja sit tänä iltana jatketaan Deryan kanssa iltaa vielä jossain.

ps. Vastaan edellisen postauksen kommentteihin vähän myöhemmin. Ainiin ja mun biksut on Calzedonia merkkiset.

 

xx Didem

12 Responses

 1. Aiemmin olit niin kovasti olevinasi tosi perinteinen naisellinen nainen mutta nyt ootkin ollut aina poikatyttö? Häh? 

  1. Niinpä, ja irrationaalisesti kuvan bikini ovat kaikkea muuta kuin poikatytön, ne ovat retroa, mutta tuskin Didem piti tällaisia lapsena.

 2. Hei! Siellä maanjäristys on ravistellut Bodrumiakin. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin koko perheellä. Sähköt on varmaan vielä poikki? Mikä meininki? 😮 Terkut Alanyasta

  1. Kaikki hyvin ❤️ Jälkijäristyksiä on vieläkin, mutta se on normaalia. Noin isoa maanjäristystä en kuitenkaan aiemmin ole kokenut. Oli niin pelottavaa ja vieläkin pelottaa välillä kun menen nukkumaan..että mitä jos nyt alkaa järisee ja kattoo romahtaa päälle.

   Terkut sinne ❤️

 3. Näin matemaattisesti ottaen oon piirtäny graafin jonka mukaan naisten viha sua kohtaan ilman et oot tehny mitään pahaa on suoraan linjassa siihen paljon he vihaa itseään. Vaihtakaa virstanpylvästä, eiks missit oo perinteisiä kusi(päiden)tolppia?

 4. Ihan järkyttävää kommenttia saat. En itsekään aina pidä asumistasi, mutta pidän mölyt mahassani. Tyylejä tähän maailmaan mahtuu. Miksi tuhlata aikaa blogiin, joka on omasta mielestä tyylitön ja mauton? Käyttäisin aikani fiksummin. Tsemppiä sinulle Didem ja jatka samaan malliin.

  1. Niinpä ??
   Joillain on vain ehkä paha olla ja purkaa sitä tällä tavalla.
   Ei voi tietää.

   xx

 5. Siis mäkin oon vähän ihmeissäni. Oli pitkään, että Didem ei saanut yhden yhtä ikävää kommenttia. Toi on aivan selvästi yks ja sama henkilö, joka kiusaa sua aivan syyttä. Mun mielestä Didem on aivan super. Mä en häntä tunne, mutta aina nähdessä hän hymyilee jokaiselle niin lämpimästi ja muutaman sananki oon hänen kanssa vaihtanu. Didem ei esittele uusimpia kellojaan ja laukkujaan stooreissaan, vaan ne näkyvät asukuvissa. Muutenki tän naisen asenne on upee ja hän tekee valtavasti töitä joka päivä toteuttaakseen unelmiaan. // Emma

  1. Onhan niitä negatiivisia kommentteja tullut koko blogihistorian ajan mutta tuo yksi kyllä innostui mollaamaan ihan poikkeuksellisen paljon.

 6. Ihania kuvia ja ihanat bikinit! Sopii sulle tosi hyvin. Yleensäkin kukkakuosit sopii hyvin hoikalle ja ruskettuneelle. Enemmänkin pullean kannattaa jättää kukkakuosit väliin.

  Ja se maksaa kenellä on rahaa suhteessa. Suurin osa ihmisistä tekee työtä elääkseen, mutta jättäisi työt väliin tai vähentäisi jos olisi varaa. Sinähän touhuat koko ajan ja suhde on hyvällä tolalla. En ymmärrä miksi tuntemattomat haluaisivat, että menet töihin??Kuulostaa kovasti kateudelta…
  Hellu

 7. Haha..en muutu ? lähinnä on ollut hyvää viihdettä. Hänellä on ehkä paha olla itsellään. Ei voi tietää. Mut en ole enää jaksanut julkaista hänen kommentteja..niin hulluja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.