VAHINGOSSA

Photos by Kristiina Ketonen

Cashmere Beanie // Gauhar

Leather jacket // Samsøe&Samsøe

T-shirt // Lindex

Pants // Zara

Shoes // Dr. Martens

Earrings // Gauhar

Välillä on helppoa, kun asu syntyy ihan vahingossa. Olin unohtanut toiset housut kotiin ja päälläni oli vain nuo pehmoiset jättihousut ja alus t-paita. Ei kyllä haitannut ollenkaan, koska toi kombo toimi loistavasti näissä kuvissa ja koko loppupäivän. Käytännölliset asukokonaisuudet, josta myös muut ihmiset voivat poimia ideoita, ovat mielestäni ne onnistuneimmat, niinkun stailaus mielessä.

Luca jäi kanssani tänään kotiin. Oli hauska tilanne aamulla, kun olin tullut suihkusta ja istahdin pyyhe päällä sohvalle kahvikuppi kädessä ja tein sellaisen hyvän mielen “huokauksen” ja sit Luca kysyi miksi tein niin..ja vastasin hänelle, että koska minä nautin. Seuraava kysymys olikin, että aijaa..alkoiko nyt mamma kesäloma? 😀

Lucalla on tänään kuvaukset, joten sen takia ajattelin, että otetaan aamu iisisti. Itse olen tehnyt töitä koneella. Olen yrittänyt löytää pinterestistä refekuvia ensi viikon stailaustöitä varten.

Mitäs sinne kuuluu?

Viikonloppu menee osittain töiden merkeissä. Onneksi, projektit, joita saan tehdä, ovat kivoja ja mielenkiintoisia. Sunnuntaina vietetään aikaa siskosten kesken. Olen kutsunut Deryan ja Elifin tänne brunssittelemaan. Banaanilettuja, terveysmehuja/smoothieta, marjoja, kahvia, inkiväärishotteja, ehkä vähän kuplivaa. Haluan suunnitella meille ihanan brunssin.

Uuniomena-kaura paistos on ollut syksyn ja talven herkkuani jo vuosia. Se on helppo, nopea ja myös epäterveellinen 🙂

Aloita näin: Laita uuni 200 asteeseen. Voitele vuoka, kuori omenat ja paloittele omenat ihan miten haluat. Minulla ne on välillä kuutioita ja välillä viipaloita. Kaada omenat vuokaan. Ripottele päälle vähän kanelia. Taikinan teet jauhoista, kaurahiutaleista, voista ja sokerista. Itse käytän sokeria hyvin maltillisesti, mutta sen sijaan laitan reippaammin voita. Tähän murutaikinaan, en käytä mittoja. Tykkään että murutaikinaa on reippaasti, koska ripottelen sitä paksun kerroksen omenoiden päälle. Lopuksi vielä vähän kanelia ja sitten uuniinnoin 30 minuuttia.

xx Didem

5 Responses

  1. Miten sulla ja sun miehellä menee? Ennen kirjoittelin niin kivasti hänestä ja teidän suhteesta ja nyt tämä blogi on muuttunut täysin muoti- ja fiilistelyblogiksi. Ikävä niitä henkilökohtaisempia postauksia! 🙁

    1. Johtuu varmaan siitä, kun ollaan nyt taas eri maissa mieheni kanssa. 🙁 niin arki täällä pyörii lucan ja työn ympärillä. Onneksi nähdään pian, joten sit varmaan enemmän perhe/rakkaus höpinöitä. Aiemmin oltiin 24/7 yhdessä, mutta nyt kun minä haluan olla täällä suurimman osan vuodesta (lucankin takia), niin ollaan välillä etäsuhteessa. ? Mutta miehen kanssa kaikki hyvin ❤️

  2. Mä tykkään sun blogista just tällaisena ☺ Mikäpä siinä, vaikka välillä olisi niitä perhe ym. juttujakin! Täältä saa kivoja ideoita ja hyvää fiilistä ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.