VAIKKEI MENNYT KUIN STRÖMSÖSSÄ..

 

 

..majoittumisen ja järjestelyiden osalta, niin oli silti tosi hauska ja mieleenpainuva yhden yön reissu tänne Tukholmaan Nelly.comin kutsumana. Saavuimme Tukholmaan jo aikaisin aamulla, jolloin vapaa-aikaa oli monta tuntia, ennen illan Midsummer -juhlia. Onneksi meillä oli super tyttöporukka Suomesta täällä, joten päivä meni leppoisasti. Opin taas niin paljon uutta kuvaamisesta 😀 Tällaisella reissulla myös tutustuu ihan eri tavalla ja paljon paremmin muihin bloggaajiin, kuin Helsingissä pr-tapahtumissa, jossa keskustelu on yleensä aika pinnallista ja melkeinpä vain kuulumisten vaihtoa.

Terkut lentokoneesta, joka by the way on myöhässä. Menee tiukille toi Lucan päiväkodista haku, mutta onneksi sisko voi hakea Lucan, koska mieheni on palaverissa just siihen aikaan. Ihana tulla kotiin. Olen aika vähän poissa kotoa, niin että lähden yksin matkoille, joten ikävä iskee melkein heti kun lähtee. Vaikka olin vain yhden yön poissa, niin tuntuu kuin siitä olisi ikuisuus, kun viimeksi olen nähnyt perhettä. Onneksi on perhe, jota ikävöi ja jonka luona on paras olla.

Ajattelin, että tänään olisi ollut aikaa vielä Tukholmassa hengailuun ja kuvaamiseen, mutta aamupalan jälkeen suuntasimme jo kentälle. Tukholman kadut on revitty auki niin monesta kohtaa, että tuntui kuin olisi ollut jossain Losin ruuhkassa. Tukholma on kuitenkin kaunis kaupunki, jossa tulee käytyä liian harvoin.

Juhlista lisää vielä myöhemmin tänään! Kuvia tuli otettua paljon ja just sellaisia fiiliskuvia, josta olen aina haaveillut.

xx Didem

 

3 Responses

  1. Mistä ostit ton hupparin, ja mikä koko sulla on jos saa udella? 😀 saat perus-hupparinkin näyttämään upealta, en kestä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.