VALMISTAUTUMISTA HÄIHIN

Kuvat Sofia Ruutu edit by me

Fur west // Stand (Urban a)

T-shirt // by Malene Birger

Housut // Gant (saatu)

Birkenstock

 

Piti julkaista postaus jo eilen, mutta jostain syystä en päässyt kirjautumaan Cosmon sivuille. Vietettiin viikonloppuna ystäväni polttareita. Päivä alkoi Walliksesta, joka oli varattu meille muutamaksi tunniksi. Omalta osaltani meni hieman oudosti, en nimittäin edes laulanut. Perinteinen ”I love Rock ‘n’ Roll” jäi siis vetämättä. Olin melko loppu, sillä hampaisiin särki ja jomotti. Lisäksi flunssan takia olin tukkoinen ja väsynyt, joka laimensi vähän fiilistä. Meillä oli kuitenkin kokonaisuudessaan ihana ilta. Tulevalle morsiammelle järjestettiin studionauhoitus, jossa hän sai laulaa kolme biisiä. Morsian rakastaa laulamista, joten tämä oli mielestäni hieno idea. Tämän jälkeen oli perinteinen saunominen eli morsiussauna, jossa heitettiin löylyä jokaiselle eksälle. Saunomisen jälkeen pulahdettiin altaaseen ja syötiin yhdessä illallinen. Lopuksi morsian sai upean meikin ja hiukset spassa, josta lähdettiinkin vielä jatkamaan iltaa Teatteriin. Olo onneksi parani iltaa myöten.

Odotan itse häitä todella innoissani, sillä ne onkin sitten loppukuussa Barcelonassa. Olen yksi kaasoista, ja siihen liittyen, olen menossa tällä viikolla kokeilemaan itselleni mekkoa. Etsin pitkään sopivaa asua netistä, ja oli tosi vaikeaa löytää ylipäätään mitään pitkää mekkoa. En ole nimittäin muutenkaan mikään iltapukuihminen. Tilasin jo yhden, joka osoittautui kuitenkin ihan vääränlaiseksi ja se olisi pitänyt pienentää, joten päätin luovuttaa. Mietin, että otan vanhan mekon kotoa malliksi, koska siellä on niitä useampia, ja teetän itselleni asun. Valitsin siis yhden suosikkimekoistani, kävin hakemassa Villisilkistä kangasta ja vein ne Sari Hörkölle Ateljee Ompelimolle. Nyt torstaina mekon pitäisi olla valmis ja minulla on sovitus. Odotan lopputuotosta innolla, ja koska mekko on laadukas, sifonkista kangasta ja minulle räätälöity, niin tulen varmasti kättämään sitä jatkossakin. Pitkiä mekkoja tulee harvoin käytettyä, mutta voin käydä vaikka lyhentämässä helmaa tulevaisuudessa, jos siltä tuntuu. Tulen yhdistämään mekon kanssa kultaa, sillä morsian tykkää kultaisesta ja mielestäni mekkoon sopii mieluummin kultaiset kuin hopeiset korut.

Mieheni on bestman ja olen itse kaaso, joka jännittää hieman. Kaasoilla saa olla omanlaiset asut, mutta väri on kaikilla sama. En paljasta vielä sovittua väriä, mutta tulen varmasti laittamaan tänne kuvia mekosta häiden jälkeen. Pelkillä kaasoilla oli edellisellä viikolla polttarit Portugalissa, mutta jätin ne itse tietoisesti väliin, koska muuten minulla olisi ollut liikaa menoja tässä kuussa.

Illalla julkaisen vielä toisen postauksen, jossa paljastan teille tulevan viikonlopun suunnitelmat!

xx Didem

4 Responses

  1. Miten mahtava tilanne, että olette miehesi kanssa molemmat päässeet kaasoksi ja bestmaniksi. Meillä on mieheni kanssa toki paljon yhteisiä ystäviä, mutta ei sellast tilannetta et kaveripariskuntien molemmat osapuolet olisivat molemmille niiiin läheisiä. Varmaan ihanat häät tulee siellä ja mahtava, että molemmat saatte olla noin lähellä mukana ❤️ odotan innolla kuvia asustasi, se on varmasti oikein upea.❤️

  2. Ah olisinpa noin rikas et voisin teettää pukuja ja polttareilla Portugalissa.. 😀 Mutta ihanan kuuloista silti toisen kertomanakin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.