VALMISTAUTUMISTA

Photos by Janita Autio

10.15 Lauantai aamu alkoi vielä puvun sovituksella. Vielä piti tehdä viimeisiä pieniä muutoksia.

12.00 Meikin ja hiukset duunasi taitava Senay Coco Luomuksessa. Tunnit vierähti ja hiuksia ei päästy laittaa, ennen kun puku lähetettiin valmiina meille.

13.30 Sharon ja Janita saapuu. Sharon tekee mulle myös meikin. Sharon tekee aina niin hienot smokey eyet minulle. Janitan olin tilannut paikalle ottaa kuvia laittautumisesta ja lopuksi valmiista näytteliättärestä.

14.00 Valmis puku saapuu ja Misa Lommi sujahtaa upeaan gaala-pukuunsa. Hiuksiin päätetään laittaa vähän lisäpituutta, jotta kalanruoto olisi näyttävämpi. Viimeiseksi Thomas Sabon korut ja Chanelin woc käteen.

Tunnit vierähtää ja alkaa jo olemaan kiire. Heitän Misan tuotantoyhtiön skoolaustilaisuuteen ja lähden itse ajelemaan Pasilaan. Jussi-gaala Ylellä studiotalossa. Saavun paikalle juuri oikeeseen aikaan. Ilmoitan kuka olen ja vien tavarani toimittajille tarkoitettuun tilaan. Kamera olalle ja snäppi laulamaan.

17.00 Punaisen maton glamouria. Kuvia räpsitään ja salamavalot välkyyy. Upean näköistä porukkaa valuu sisälle lisää ja lisää. Tunnelmia oli mielenkiintoista seurata. Punaisen maton tila oli aika pieni ja ehkä ilmakin sen mukainen. Misa Lommi sai paljon näkyvyyttä medialta, hyvä niin, koska se olikin tarkoitus.

Olen tosi tyytyväinen koko projektiin ja stailaukseen. Paljon on tullut kehuja! Kiitos.

Instassa on kuva punaiselta matolta, jos haluatte nähdä miltä hän näytti.

xx Didem

Share on facebook
Share on twitter

15 Responses

 1. Moi Didem! Lisäsin sut snapissa ja ootpa kaunis sielläkin puolella! Mistä eilisen päivän pipo oli ja tämän päivän asu näytti niin ihanalta! Mistä housut olet löytänyt viimeisimmässä snapissa? Oot mun lemppari bloggari kyllä!!

  1. Jee, kiva että lisäsit. 

   Sunnuntain pipo on H&M 🙂 ja tarkoitatko siis verkkareita vai niitä mustia housuja? Verkkarit on mun miehen Niketja ne mustat löysät housut on H&M joku pari kk sitten ostettu.

   Kiitos paljon kehuista <3 

 2. Hei! Ihalen sun kuvia päivittäin ja mietin vaan miksen oo noin kaunis ja upee! Oot käsittämättömän upee tyyppi ja sul on ihana tyyli! Asun Espoossa ja mietin, että aiotko järjestää vielä stailauksii?

  1. Voi KIITOS, en tiedä mitä muuta vastaisin tähän. <3 Ooot ihana. 

   Kyllä mä järjestän, jos kysyntää on. Kiinnostaako?

 3. Niiin kauniina oli gaalassa!! Olitko siis tomittaja vai mitä kautta pääsit mukaan?

  1. Niin oli! <3

   Cosmon kautta pääsin mukaan. Olin ihan vaan omana itsenäni siellä stailisti/bloggaajana. Toimittajan roolissa myös, koska räpsin kuvia muiden toimittajien kanssa. Haastattelin ja heiluin kameran kanssa koko ajan. Tosin mun kamera oli 5 kertaa pienempi kuin niiden muiden 😀 haha. 

   xx Ihanaa päivää!

 4. Hei kyselin joskus Lousi Vuittonin korun perään ja nyt mietin löytyykö Balenciagan koruja Suomesta? Kauniita kuvia taas jälleenkerran ja upeas stailaus. Katoin koko gaalan ja Misa Lommi kyllä säkenöi!!! Olistpa säkin näkyny 😉

  1. Kysyin juuri tytöiltä, misä he olivat ostaneet mun balenciagan korun. Sain sen siis synttärilahjaksi tytöiltä. Koru on ostettu Helsingin Luxbagista. Liike sijaitsee Espalla. 

   Kiitos super paljon <3 

  1. Misa kysyi minua. Hän luotti makuuni ja tiesi myös, että tunnen hänen tyylinsä. Ihan ensiksi pidettiin palaveri, jossa käytiin läpi vähän mitä halutaan. Katsottiin fiiliskuvia, materiaaleja, pr toimistojen pukuja. Kerroin mitä vaihtoehtoja löytyy. Haettiin insipiraatiota ja sitä oikeeta linjaa. Pian sen jälkeen otin yhteyttä Mert Otsamoon ja alettiin hommiin. 🙂

   Itse gaalaan (punaiselle matolle) pääsin Cosmon kautta. 

 5. Mistä sun storyn kollari asu on? Olis kiva jos tulis välil sellasii tosi arkisii/höntsäki asu kuvii ja sellasia jota ehkä on jengin on helppo kans pukee haha! Ihanii on sun vaatteet kyllä aina <3

  1. Mietin hetken mikä “sroryn kollari asu” …kunnes tajusin , että tarkoitat mun snäppii. Kollarit on hei mun miehen Niket. 😀 ja kollari paita on H&M naisten. 

   Onneksi on monta kanavaa, josta pääsee seuraaman toisen elämää ja päiviä. Snäppi on se kaikista arkisin ja aidoin. Ehkä sieltäkin saisi inspistä pukeutumiseen, vai? Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat 🙂

   xx Kiitos ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *