VARIATION

Photos by Hayley Le, edit by me

Takki // Zara

Pipo // Vero Moda

Maiharit // Dr. Martens

Käsineet // Ugg

Poolo //  Samsøe&Samsøe

Terveisiä Löylyn tunnelmallisesta salista. Tulin tänne tekee töitä ja syömään. Olin reipas tyttö, joka söi ison satsin lohikeittoa ja kaksi leipäkoria ihan itsekseen. Ruokaväsymys iski heti ruoan jälkeen ja taisin jossain vaiheessa nukahtaa muutamaksi minuutiksi. Sain nimittäin muutaman erikoisen katseen viereisestä pöydästä, joka oli täynnä turisteja. Minun pää ja ylävartalo taisi nukahtaessa nimittäin kallistua heidän suuntaan. Nyt kun aloin miettimään asiaa tarkemmin, niin taisin olla unessa jopa muutamaan otteeseen.

Huomaan lyhyiden, kylmien ja pimeiden päivien aiheuttavan minulle hieman levottomuutta, kyllästymistä ja jollain tapaa myös tyytymättömyyttä. Kaipaan yhä useammin variaatiota arkisiin asioihin ja päiviini. Jos yhtenä päivänä teen tietyllä tavalla ja joku juttu tuntuu hyvältä, niin seuraavana päivänä ajattelen päinvastoin. Yhtenä päivänä haluan nukkua niin pitkään kuin mahdollista ja vain olla, ilman mitään sovittua ohjelmaa. Kun taas seuraavana päivänä, on hyvä jos minulla on menoa heti aamusta tai sitten järjestän itselleni ohjelmaa, jotta voin herätä herätyskelloon ajoissa ja olla mahdollisimman aikaansaava.

Reagoin omaan käytökseeni, koska olen yleensä sitä tyytyväistä tyyppiä, jolla ei heittele halut ja mieli ihan miten sattuu. Onneksi kukaan muu ympärillä olevani ei kärsi tästä, tai ei ainakaan vielä ole kärsinyt. Ehkä tämä talvi on muutenkin sellaista aikaa, että rutiinit voi hyvällä omallatunnolla heittää sivuun ja elää vähän boheemisti. Ollaan Lucan kanssa molemmat vähän sellaisia nautiskelijoita. Sitä voi olla omissa oloissaan, käpertyä sohvalle tunneiksi, kävellä pyjamassa koko päivän, viedä roskat sit kun jaksaa, istua kuumassa suihkussa niin kauan että kylpyhuone on ihan höyryssä, elää sellaista hidasta ja hieman antisosiaalista elämää, keskittyä omiin projekteihin ja järjestellä kaappeja yön pikkutunneilla naapureiden nukkuessa, jos siltä tuntuu. Tällä tavoin lataan akkujani. Näin yhtenä yönä unta, että oltiin Dubain auringon alla. Makoilin poolilla ja aurinko lämmitti ihanasti ihoani. Unirytmini on onneksi vihdoin tasoittunut. Syy unettomuuteen johtui suurella todennäköisyydellä joululoman takia pitkittyneestä jetlagista. Tällä viikolla, kun Luca aloitti taas päiväkodin ja piti laittaa herätyskello soimaan, niin väkisellä uni on maistunut aiemmin.

Tänä aamuna heräsin aikaisin ja virkeänä Good Kicksin järkkäämään aamupalatilaisuuteen, jossa oli uusien New Balance kenkien julkistaminen. New Balance ei ole hetkeen ollut niin pinnalla, mutta sieltä se taas on tullakseen. Joten, tämän kevään trendikenkiin kuuluu ehdottomasti New Balance popot, sekä miehille, että naisille. Heti kun lumet sulaa, kadut ovat kuivat, luonto herää ja ilmassa on kevään tuoksu, laitan jalkaani nämä valkoiset uudet kapeat New Balance lenkkarit, jotka siihen asti saa odottaa vuoroaan laatikossa.

ps. Kuvat ovat tältä päivältä.

xx Didem

4 Responses

  1. Ihana asu ja tuo takki ??! Onko sulla nuo dr.martensit kiiltävänä vai mattapintaisena?

  2. Samat fiilikset. Kirjotit joskus vilkaalla paikalla olevasta kämpästä ja sen merkityksestä, samat tuntemukset. Välillä oon miettiny oonko yksin ajatusteni kans, mut kun luen sun blogia, se tunne lopahtaa. Jag älskar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.