The naked truth osa 1 : VASTAUKSIA.

 
-Oletko onnellinen?

 Olen.

-Missä tapasitte miehesi kanssa?      
 Hän tuli kuokkailee Tony’s deliin jossa olin viettämässä 10 suomenruotsalaisen mimmin kanssa läksiäisiä. (Mieheni siis tiesi etä olen siellä..oli kuullut. Hän oli siis nähnyt minut ensimmäistä kertaa viikkoa aikaisemmin ravintola Teatterissa ja oli kysellut perääni “kuka tuo mimmi on”  :). 

-Miten sinun ja miehesi suhde eteni?     
 Se oli monimutkainen. Minä olin kihloissa (kaukosuhteessa). Miehenikin oli pari viikkoa minua ennen alkanut tapailee yhtä tyttöä, jota hän tapaili tammikuuhun asti. Syksyn aikana meillä oli jotain säätöä, mut sit päätettiin että emme ole tekemisissä. Tammikuun lopussa tai helmikuussa törmäsimme sattumalta ja suhde saikin uuden käänteen. 

-Rakastuitko mieheesi heti ensihetkellä? Ihastuin vahvasti, joka oli väärin koska minä olin kihloissa (vaikka ei vahvasti mennytkään niin silti)..mieheni on sosiaalisesti hyvin lahjakas. Se on ihailtavaa. Hän osaa viihdyttää. Ihastuin myös ulkonäköön ja hupparityyliin. Hän täyttää kriteerini unelmamiehestäni. Tarpeeksi haastava, kalju ja vähän parrakas. Osaa myös kaataa samppanjaa 😉 ja käydä jaskan grillillä 😉

-Oletteko kihloissa tai oletteko suunnitelleet naimisiin menemistä? Emme ole kihloissa. Olemme puhuneet noista asioista.

-Tuletko hyvin miehesi muiden lasten kanssa toimeen? Tulen <3.

-Onko miehesi ex mukava ja tuletteko toimeen? 
Hän on mukava ja tulemme toimeen. Kesällä hän hoiti Lucaakin välillä 🙂

-Onko sinua kiusattu koskaan, esim koulussa? 
 
Ei ole kiusattu, mutta kateellisia tyttöjä on ollut.
-Haluaisitko asua suomessa vai ulkomailla mieluummin pysyvästi? 
Tällä hetkellä ajattelen että Suomessa. Luca ruotsinkieliseen kouluun ja Helsingissä asuttais, siis siitä haaveilen.

-Kuinka monta kertaa olet seurustellut elämässäsi vakavasti?
 3 kertaa.

-Onko miehesi se THE ONE? 
ON JA ISOSTI 😀

-Meneekö teillä koskaan miehesi kanssa huonosti, riitelettekö koskaan? 
Menee, me riidellään kyllä, terveellistä välillä olla vähän actionii…päällimmäiset syyt: mun temperamenttisuus kun oon tunteilla..sillon koko keskustelutaitonikin hävii jonnekkin ja musta tulee vaan ihan hysteerinen, eikä mieheni jaksa mua kuunnella. Kylmänä vaan ilmoittaa että hän menee nyt toiseen huoneeseen, suihkuun, jopa pois kotoa ja keskustelee vasta sitten kun olen rauhoittunut. Tulen aina olemaan huono ja ärsyttävä riitelijä tai asioiden käsittelijä jos ne vähänkään liittyy minuun, mieheeni, meidän suhteeseen. En ole looginen enkä osaa rationaalisesti käsitellä heti, tarvitsen aikaa. Osaan pyytää anteeksi, siinä olen hyvä ja tiedostan siis heikot puoleni.

-Oletko oiekasti noin TÄYDELLINEN? 
HAH..:D

-Kerro jotain huonoja piirteitä itsestäsi? Ajattelemattomuutta ennen kuin sanon jotain (välillä puhun ja puhun eikä ole päätä eikä häntää asiassa), liiallinen herkkyys, mustasukkaisuus, pelko (tulevaisuuden pelko), mitä jos? ajattelutapa, liika murehtiminen (isältäni peritty), välillä liian kiltti. pitäisikö kysyä myös mieheltäni ?

-Haluatko vielä lisää lapsia? Ehkä myöhemmin, nyt ei ole lainkaan vauvakuumetta. 

-Mitä jos Lucasta tulisi GAy? 
100% tuki. 

-Lempivaatemerkkisi? 
Zara 🙂

-Saako mies olla karvainen? 
Saa..muttei liikaa.

-Tykkäätkö enemmän ns.renttutyylistä vai business miehillä siis? 
Renttu…siis mun suurin heikkous miehen pukeutumisessa on HUPPARI. Olen aina fiilannut räppiä, ja pidän huppareista, maastokuosista, tpaidoista, lenkkareista, pipoista miehillä. Mieheni pukeutuu juuri minun makuuni. Lovin it. Esim rakastan Eminemin pukeutumista…(en tarkoita hiphop tyyliä jossa paidat roikkuu kun paitulit). NO thank you pukumiehille!

JUU, EI OLE VAUVAKUUMETTA :))

                          

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *