VIIKKOKATSAUS

KUVAT ANGELINA ILMAST
PELLAVAMEKKO // ZARA
MAIHARIT // NELLY.COM
KORI // HEMTEX
LAUKKU // CHANEL

Tulin juuri lentokentältä. Kävin saattamassa Lucan ja äitini matkaan. He lähtivät tänään edeltä Bodrumiin ja mennään siskoni kanssa perässä ensi viikolla. Luca on jo niin reipas ja iso poika, ja oli liikuttavaa nähdä hänet käsikädessä äitini kanssa. Hän oli superinnoissaan lähtemään reissuun, ja heräsi jo viideltä aamulla jännittyneenä päästä lentokentälle.

Tällä viikolla on paljon ohjelmaa, jonka kohokohta oli totta kai Eminemin konsertti maanantaina Stokiksessa. Huomasitte varmaan IG Storysta miten eläydyin keikkaan… Menen ihan omaan zoneen ja nautin siellä omassa rauhassa. Vaikka olisi mitä hälinää ympärillä, pystyn kanavoimaan ajatukseni yhteen asiaan ja ottamaan siitä kaiken ilon irti. Ihailen Eminemiä ja hänen musiikkiaan ja keikka oli ehdottomasti paras missä olen ollut. Puhelimeni on täynnä klippejä sieltä – niin hyvä tunnelma! Nyt on yksi unelma takana, jota voin muistella vielä kiikkustuolissakin.

Toinen viikon kohokohdista tulee olemaan myös Ruisrock-viikonloppu Turussa. Ollaan menossa paikalle Maryamin ja Sharonin kanssa, joiden kanssa ollaan myös huonekavereita. En ole aikaisemmin ollut Ruisrockissa, joten on kivaa mennä fiilistelemään keikkoja ja näkemään tuttuja vähän eri ympäristöön. Monet stressaa mitä vaatteita ottaisi mukaan, mutta itse mietin enemmänkin vaatteita Turkin matkaa varten. Ainakin kuvissa näkyvä valkoinen mekko lähtee mukaan, koska se on niin ihanan vilpoisa ja hengittävä. Katsoin juuri sääennustetta Bodrumiin ja se näytti lähemmäksi 40 astetta. Turkuunkin on luvattu hyvää säätä, joten pidetään peukkuja ettei sääennusteet elä liikaa.

Istun tällä hetkellä Stockan yläkerrassa lounaalla ja täällä on niin hyviä pinaattilettuja. Täytyy kokeilla tehdä niitä myös kotona! Varsinkin kun syö niin vähän lihaa, on pinaatti hyvä raudan lähde. Tarkkailin äsken erästä naista, joka istui minua vastapäätä. Hän oli keski-ikäinen, hiukset polkat ja suoristetut ja vaatteet olivat siistit. Ihmettelin, kun hän ei syönyt ruokaansa lautaselta, vaan joi vain vettä ja pyöritteli lusikkaa soppakulhossa. Alunperin kiinnitin häneen huomiota ison leipäpalansa takia, sillä hän oli jemmannut tarjottimelleen lähes puolikkaan palan isosta ranskanleivästä. Hetken jälkeen hän sujautti leivän pussiin, vein tarjottimen pois ja lähti tiehensä. Tarjotin oli varmasti jostain toisesta pöydästä ja pelkkä hämäys kleptomaanin suunnitelmaan. Nauratti 😀

Kivaa viikkoa kaikille!

4 Responses

  1. Et sä kovin omassa zonessa ollut tai keikkaan keskitynyt kun kuvasit kokoajan puhelimella 😀 Ois ihanaa kun ihmiset vois keskittyä meneillä olevaan ilman ainaista puhelinta…

  2. Hauska postaus ? Ja ihana että jaat avoimesti hetkiäsi ig storyissa. Niistä tulee hyvä mieli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *