VIIKKOKATSAUS

Photos by Kristiina Ketonen / edit by me

Pipo // Vero Moda

Takki // Zara

Housut // Zara

Basic musta college paita // H&M

Kengät // Michael Kors

Kukat // My Garden

Nyt jo viikkokatsaus? No joo..sopii hyvin käydä läpi viikon tapahtumia keskellä viikkoa. Kaikin puolin on ollu hyvä ja kiireinen viikko. Huomenna olen ottanut aamupäivän vapaaksi ja iltapäivällä voin sopivasti aloittaa viikonloppuni juhlistamalla ystäväni Maryam Razavia, jonka ensimmäinen oma dokumentti The perfect selfie saa ensi-iltansa. Maryam on niin huikee, taitava ja kaiken lisäksi kova tekee duunia. Muutaman vuoden sisällä ollut monta isoa proggista. Mieletöntä seurata hänen menestymistä. Jee hyvä muru. Huomenna kilistellään 😉

Tuossa alussa totesin jo, että viikko ollut täynnä ohjelmaa ja aika urheilupainotteinen. Eilen aamulla taivuin ihan hyvin jooga-asentoihin, kipeästä kropasta huolimatta. Siis tiistain uinti-treenit oli todella kovat ja varsinkin yläkroppa (hartiat & kädet) sai kyytiä. Sain kehuja vahvoista ja nopeista jaloistani, jolla polskuttelen hyvää vauhtia eteenpäin. Kiitos taitoluistelun, telinevoimistelun ja yleisurheilun, jalkani on pysyneet hyvässä kunnossa. Joskus kun oon potkinut säkkiä salilla, niin joku on tullut sanomaan, että minun potkuni on todella kovia ja että tasapainokin on hyvä. Eli joo, jaloissa siis paljon powerii, mutta sit taas käsivarret aika ruipelot.

Liikunnnan lisäksi olen juossut ympäri kaupunkia ja hoitanut työasioita, nähnyt raskaana olevaa ystävääni, leiponut ja leikkinyt Lucan kanssa, ottanut pienet nokoset pikku kakkosen aikana (hups), kuvannut Kristiinan kanssa niin ihania asuja teille ja opetellut käyttää iphonen kalenteria.

Lopuksi vielä, ennen kuin lähden hakemaan Lucaa päiväkodista, niin oletteko käyneet Andiatassa vähään aikaan? Kävin siellä eilen tutustumassa uuteen mallistoon, sekä pläräsin samalla läpi myös ale tuotteet. Myönnän, että olen välillä syyllistynyt siihen ajattelutapaan, että skippaan tietyt brändit ja kaupat, koska äitini tai isoäitini ostaa vaatteita sieltä ja kuvittelen, että sen takia en löytäisi itselleni mitään niistä kaupoista. VÄÄRIN! Rakastuin Andiatan valikoimaan. Heillä on siis vaikka mitä ihanaa, nuorekasta, tyylikästä, särmikästä päällepantavaa. Ihan häkellyin eilen, kun kävin siellä. Joten suosittelen teitä käymään vilkaisemassa mitä kaikkea sieltä löytyy. Esittelen teillekkin pian omat suosikkini. Kaikki lähtee siitä miten yhdistelet jonkun vaatteen.

Nyt mun pitäisi jo olla menossa päiväkotiin…palataan rakkaat.

xx Didem

3 Responses

  1. Täällä myös Andiatan löytänyt, vaikka olenkin sinua vuosikymmeniä vanhempi. Alesta löytyi kaksi juhlamekkoa, cashmere olohousut (2 kpl) ja pörrötakki. Kevään mallisto näytti ihanalta, mukava löytää uusia vaatteita kun yritys vielä kotimainenkin.

  2. Hitsi miten hauska tämä look on! Noissa kengissä on jotain tonttumaista, vaikka ovatkin rock. Kumpa nykynuorisokin ymmärtäisi ettei seksikkyydestä tinkiminen asussa vähennä kantajansa viehättävyyttä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.