VIIKON LAISKIN PÄIVÄ

Näin laiskaa oloa ei ole ollut kyllä aikoihin. Mua on väsyttänyt koko päivän, aamusta iltaan. Tarvitsen varmaan vähän valoa ja reissun jonnekkin lämpöön. Toisaalta oli jotenkin ihanaa tuntea myös väsymys ja laiskuus, koska tiesin että voin milloin tahansa käpertyä peiton alle ja nukahtaa. Niinhän mä teinkin. Tein ensin muutaman tunnin töitä Carusellissa läppärin kanssa verkkareissa ja muhkeassa kaulaliinassa, jonka jälkeen ajoin kotiin ja menin sohvalle suoraan pötköttelemään. Telkkarin ääni katosi varmaan viidessä minuutissa, kun olin jo täydessä unessa. 

Heräsin vasta 15.40. 

Loppupäivä meni kotona siivoten ja kynttilöitä polttaen. Lucakin nukahti aikaisin tänään, joten koti on nyt hiljainen ja rauhallinen. Pyykit roikkuu telineessä puhtaina ja hiuksetkin tuoksuu puhtaalle suihkun jälkeen. 

Nyt hetki vielä kirppislappujen kirjoittelua ja sen jälkeen unten maille. Ainiin, ja kuppi teetä hunajalla.

Hyvää yötä ja kauniita unia.

Tämän päivän kuvatkin ovat vähän sieltä sun täältä. 🙂 

                                                                                        xx Didem

 

2 Responses

  1. Tyylikäs lady!:) mitä kynsilakkaa sinulla on tuossa kuvassa jossa pidät kahvikuppia kädessä? Vaaleansävyistä siis. Näyttää kivalta!:)

  2. Mitä meikkipohjaa käytät tai mitä sulla on kuvauksissa käytetty? Ja käytätkö valokynää/peitepuikkoa tummille silmänalusillesi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.