VIIKONLOPPUNA MINÄ…

– Nauroin erittäin paljon omille vitseilleni (jotka ei todellakaan ole mainitsemisen arvoisia) Pelattiin rappakaljaa ja siinäkin omat keksinnöt oli mukamas niin hauskoja (vain mun mielestä). Muitakin nauratti, mut heitä nauratti pääosin mun räkätys. Se oli huvittavaa. Elämä tosikkona olisi aika tylsää.

– Olin peloissani ja minulla oli vilkas mielikuvitus. Pelkäsin, että karhu tulisi yöllä mökin lasiovelle tuijottaa mua ja yrittäisi päästä lasioven läpi. Kun olin käynyt kaikki pelkäämäni hahmot läpi nukahdin lopulta, mutta keskellä yötä nousin sängystä tarkastaa tilanteen. Karhua ei näkynyt, mutta kissa tuijotteli pelottavan näköisenä lasioven edessä. Outoa. Pelko valtasi minut taas, enkä uskaltanut mennä vessaan.

– Pesin elämäni ensimmäistä kertaa ikkunoita. Voisin jopa perustaa ikkunanpesu firman, sen verran kiiltävää ja puhdasta jälkeä sain aikaseksi. 😉

– Tuoksuttelin pitkään raikkaita ja puhtaita lakanoita.

– Hymyilin leveästi itsekseni kadulla kävellessäni, samalla myös vastaantulijoille. Toivottavasti hymy tarttui.

– Tuoksuttelin bensaa. Pidän sen tuoksusta.

– Heitin talviturkin. Se oli romanttinen hetki, koska hypättiin mieheni kanssa yhdessä laiturilta. Sen jälkeen sain päähieronnan ja hiustenpesun saunassa.

– olin levollinen ja tunsin onnellisuutta.

– Stailasin ystäväni juhlia varten. Hän sai kehuja ja oli erittäin kaunis.

Jakku/Nelly.com (gifted), Jeans/ZARA, Paita/hm, Kengät/Adidas, Kaulakoru/Thomas Sabo (gifted), Aurinkolasit/Ray Ban.

Kuvat/Päivi

6 Responses

 1. Heippa! Mie oon aina välil lukenu siu blogi juttui mut en oo ikinä mitää laittanu. Nyt oli vaa pakko laittaa viestiä ku huomasin siu videoit youtubes ja ne oli nii ihania! Siust saa iha pöljän kuvan tän blogin perusteella mut niis videois olit taasen nii lutune ja mukava! Lisää niitä söpöjä videoit!!!

 2. Hei minkä kokoisena sulla on tuo jakku? Oon ihastellut sitä jo kauan nellyllä ja nyt on ehkä pakko tilata.

  1. Suosittelen lämpimästi. Tää on monikäyttöinen ja tiedän kuinka ahkerassa käytössä tämä tulee mulla olemaan..kaikkina vuodenaikina 🙂 mun koko on 36.

 3. Hei! Sinun blogisi on ollut minulle, keski-ikäiselle naiselle valtavan inspiroiva. Olet ihastuttava persoona ja toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää jatkossakin. Juhlistat naisellisuuttasi aivan luontevasti; suurimmalta osalta meistä suomalaisista naisista se on unohtunut kokonaan. On onnea olla nainen, sen kaikissa merkityksissä. <3

  1. Vo että kuinka ihastuttavaa kuulla. Varsinkin on hienoa lukea, että blogiani myös seuraa eri-ikäiset ihmiset. Lämmittää sydäntäni valtavasti. Kiitoksia tästä kommentista.

   On todellakin onnea olla nainen, juuri se omanlainen 😉

   Naiseus on arvoks asia!

   AURINKOISTA PÄIVÄÄ SINULLE! Mulla on synttärit tänään, niin pääsen kohta ulos nauttii kakkukahvit 🙂

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.