VIIKONLOPUN SALDO

Photos by me Kristiina Ketonen & photos from Ikea by Janita Autio with iphone7plus

Viikonlopun saldo on selkeesti kyllä ladatut akut, maukas kahvi ja hyvä mieli. Oli ihana tunne tänä aamuna, kun heräsin ja olo oli kuin pienellä iloisella keijukaisella, joka tanssi huoneesta huoneeseen kevyin askelin. Perjantai illan pyhitin pinterestille ja työjutuille lilla Robertsin loungessa. Sain niin paljon tehtyä parissa tunnissa sinä iltana, wau. Lauantaina Janita houkutteli minut Ikeaan ostamaan kasveja kotiin. Minä en todellakaan ole mikään viherpeukalo, enkä tiedä mitä kasvien kanssa pitää tehdä, mutta tottahan se on, että kasvit tuovat väriä ja eloisuutta kotiin. En nyt ihan hurahtanut tähän kasvi-buumiin, joka Janitalla selvästikkin on (viidakkoako sinne sun kotiisi rakennat? <3) , mutta innostuin muutamasta pienestä suloisesta vihreästä kaverista, joille kotoakin heti löytyi omat paikkansa. Mukaan tarttui myös vanilja kynttilöitä ja iso kehys, jonne pitäisi keksii joku siisti kuva. Kehys tulee siis sen Artekin tarjoiluvaunun yläpuolelle. Lauantai iltana skippasin yhdet juhlat ja jäin vain kotiin fiilistelee mun kasveja.

Sunnuntaina siskoni tulivat meille brunssittelemaan. Hemmetin hyvä syy järjestää ja siivoo koti tiptop kuntoon, kun saa vieraita. Olen myös huomannut, että kun mulla käy frendejä kotona, niin alan pesee pyykkejä ja järjestelee. Sharon, sä varmaan olet huomannut tämän piirteen minussa? En tiedä mikä siinä on, että toisen ihmisen läsnäolo, saa minussa aikaan sellaisen järjestelijän. No anyways..systerit tuli meille ja kaikki toi mukanaan jotain. Paras sunnuntai pitkään aikaan. Sen teki siskojen seura, hyvä biisilista, välillä facetime mun miehen kanssa, laiva-leikki Lucan kanssa ja kiireettömyys.

Brunssi pöydän voittajat olivat avokado-ruisnapit ja tuore halonhakkaaja leipä, joka oli maidoton, soijaton ja munaton. Sitä saa Stockan herkusta. Illalla vielä laitoin yhden viipaleen paahtimeen ja nautin sen teen kanssa. Niin hyvää! Menkää ostaa sitä leipää.

Ruisnapit oli täytetty piparjuuri-tuorejuustolla, avokadolla ja tomaatilla. Päälle ripottelin vähän mustapippuria.

Minulla lähti auto tänään huoltoon ja sain sijaisauton siksi aikaa. Minä kyllä tykkään asioida siellä Herttoniemen Bemarissa. Kerran piti soittaa miehelleni ja kysyä yhtä juttua, mut muuten kaikkisujui moitteettomasti ja henkilökunta siellä on niin mukava. Tykkään muutenkin hengailla autokaupoissa 😀

Tänään pääsen stailaamaan Miss Helsinki -finalisteja, sillä teemana on high fashion. Kivaa vaihtelua 🙂

Pus pus ja heippa!

xx Didem

7 Responses

  1. Mitkä on sun suosikki kahvilat ja ravintolat stadissa? Sulla tuntuu olevan nii hyvä maku kaikessa nii ois kiva kuulla ?

    1. Tämän hetken suosikki kahvilani on kyllä Punavuoressa sijaitseva KUUMA. Muita kivoja on aamupala paikkoja/kahviloita/ravintoloita on sis deli, the Cock, Fazer, lilla Roberts, Bas Bas, Tehtaankadulla sijaitseva Sandro..vaikk mitä. Linkkaan sulle koneelta postauksen, jossa listaan mun suosikki mestar Stadissa?❤️

  2. Moikka! Olisi kiva jos toteuttaisit postauksen juhlapukeutumisesta. Ostan uusia cashmere ja villa neuleita jatkuvaan syöttöön, mutta kun tulee joku juhlavampi dinneri tai bileet ni hukassa ollaan. Joku postaus jossa oli kiva asu dinnerille, vähän hienompi asu juhliin jne ☺️ kiitos kaunis ihanasta blogista ja päivittäisestä inspistä! xx milla

  3. Aiotko Hulluilta käydä ostamassa jotain erityistä? Itse kattelin, että Marimekon siirtolapuutarha iso kulho olis kiva ?

    1. Ajattelin mennä nyt katsoo jospa niitä Alvar Aallon palleja olisi jäljellä. Mulla sen verran kiireinen loppuviikko tiedossa, että huonosti ehdin paikan päälle. Se marimekon pallo kulho (huomenna) on myös toivelistalla.
      ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.