VINTAGE

Photos by Janita Autio

Paita // KARL LAGERFELD, Jeans // MONKI,

Ihan mahtavat old school kuvat, eikö?

Mitä kuuluu? Mä istun täällä lasten kirurgian poliklinikalla Lucan kanssa. Ollaan näyttämässä sitä nivustyrää, josta silloin ennen joulua mainitsinkin teille. Keväällä se sitten leikataan pois. Kerran se pulpahti esille, mutta sen jälkeen tyrä ei ole vaivannut Lucaa. Kuitenkin hyvä että se hoidetaan ajoissa pois.

Mitä tulee tähän paitaan..se onkin jo vilahtanut jossain instagram kuvissani, mutta en ole sen kummemmin vielä päässyt esittelemään huikeeta löytöäni. Upea kauluspaita on siis vintage Karl Lagerfeld. Paita on ollut muotikuningatar Kaarina Kivilahden vaatekaapissa ennen minua. 🙂

pssst…Lähden pian Espanjaan lomailee. Can’t wait.

Hej kära ni, hur mår ni?

Vad tycker ni om mina snygga vintage Karl Lagerfeld kragskjorta? Jag brukar göra bra fynd, men nu lyckades jag verkligen med detta plagg. Man måste vara extra försiktig med blusen, har märkt att den lätt fastnar överallt på grund av hängande strimlorna.

Vet ni vad? Jag kommer att flyga till Spanien nästa vecka. Vi ska ha tumis semester med min man och de ska bli så skönt. Luca stannar här med mina föräldrar. Min mamma är lärare, så hon har sportlov och kan vara med Luca. Är så tacksam till min föräldrar, som spenderar så mycket tid med Luca. Det är verkligen inte en självklarhet för alla familjer.

xx Didem

3 Responses

  1. Hienoja kuvia mutta toivoisin asuja mistä vois saada ideoita. Nää on niin muodikkaita että ei oikeen mitään inspiraatiota saa, itse en koskaan pukeutuis nuihin viime kuukausien asuihin. Toivon enemmän sen tyylisiä asuja mitä käytit esim Sveitsi aikoina. 🙂

    1. Kiitos ja joo, ymmärrän 🙂 Sveitsi ajoilta oma tyylini on muuttunut kyllä hieman. Suurin osa vaatteista jotka kuvaan, on sellaisia joita itse käytän, joten luultavasti pukeutumiseni on vain muuttunut vuosien varrella. Just nämä kuvat eivät ehkä ole helpoin inspislähde, mutta yleensä mulla kyllä on aika käytännöllisiä kuteita. Nahka, harmaa, musta, mustavalkoinen raita, kauluspaidat, hipahtavat rennot mekot, hatut..kaikki edelliset mainitut ovat omia basic elementtejä pukeutumisessani.

      Xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.