VITAMIN WELL BRAND AMBASSADOR

KUVAT ANGELINE ILMAST

Viime perjantaina hostasin pienen tapahtuman yhdessä Vitamin Wellin kanssa, jossa samalla lanseerattiin uusi sokeriton ja hiilihapollinen Reload juoma. Eventin suunnittelu alkoi jo viime vuoden joulukuussa ja huipentui super kivaan treenipäivään hyvien tyyppien kanssa. Jännitin, että tuleeko kukaan 😀 Päivään kuului kunnon hikitreenit (meidät jaettiin kahteen ryhmään), lounas, saunomista ja hengailua. Kaikki sai myös mukaansa tyylikkäät goodie bagit.

Eventin suunnitteluprosessista opin sen, että jokaiseen kutsuun jonka jatkossa saan, niin vastaan jotain. Meilailu on iso osa suunnitteluvaihetta, kun pitää tietää osallistujat ajoissa, jotta voi suunnitella tarjoilut, goodie bagit, vaatesponssien kanssa pitää sopia hyvissä ajoin osallistujamäärä, jotta tiedetään kuinka paljon ja mitä kokoja tilataan. Olen itse ollut usein laiska vastaamaan kutsuihin. Hyvä ohje itselleni ja muillekkin on se, että vastaa heti jotain, jotta toisen ei tarvitse lähettää muistutusmeilejä perään. Pyrin siis jatkossa vastaamaan jokaiseen kutsuun, joka meiliini tulee! Ei vie montaa minuuttia ajastani.

Kuinka monella vuosi on startannut liikunnan merkeissä? Kyllä se ryhmäenergia tuo niin paljon lisäboostia treenaamiseen. Oma suoritukseni ainakin on paljon parempi, kun ympärillä on tsemppaava ohjaaja ja muita ihmisiä, jotka on samassa veneessä kanssani. Ollaan ystävien kanssa mietitty jotain kivaa liikuntaharrastusta. Vesijumppa on aika mieluisa liikuntamuoto (jos on enemmän ihmisiä), koska siinä voi samalla olla sosiaalinen, eikä tule hiki kun “juoksee” 😀

Jos liikunta ja hyvä olo houkuttelee, niin käykää kurkkaamassa mun @bydidem instagramia, jonne postaan lukijatreeniarvonnan vielä tällä viikolla. Muistatteko, kun järkkäsin sellaisen syksyllä? Se oli niin onnistunut, että järkkään vastaavanlaisen vielä tammikuun puolella.

ps. Olen todella otettu siitä, että minua pyydettiin Vitamin Wellin brändilähettilääksi.

 

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.