YLLÄTYSSYNTTÄRIT

Paita & korot // Zara

Hame // Nelly.com

Deryan laukku // Gucci 

Aurinkolasit // Ray Ban

Olen pitänyt kesälomaa muutaman päivän. Ei ole tullut mieleenkään avaa konetta, sillä aikaa on kulunut niin tiiviisti lasten kanssa. On ollut kiva ottaa pikkaisen etäisyyttä töistä ja nauttia ystävistä ja perheestä. Viikonloppuna vietettiin myös mun kolmekymppisiä porukalla. Synttäriviikonloppu oli täynnä ohjelmaa, sillä ystäväni olivat järjestäneet minulle yllätyssynttärit! Tykkään järjestää jonkin verran juhlia muille, mutta en niinkään omina merkkipäivinä, koska tuntuu helposti siltä, että vaivaan muita. Mietin ketkä oikein jaksavat tulla paikan päälle tai että viihtyvätkö kaikki varmasti paikan päällä. Oli kuitenkin mieletön tunne, että ystäväni olivat suunnitelleet juhliani viikkotolkulla ja illan ohjelma oli tosi tarkkaan mietitty.

Lauantaina minut yllätettiin synttärilaululla Pastorissa, jossa minua odotti liuta lähimpiä ystäviä. Syötiin yhdessä dinneri ja sain kaikilta lahjaksi kokonaisvaltaisen hemmotteluhoidon Siluetti Spa:han. Lisäksi Julia ja Mona antoivat lahjaksi mahdollisuuden opetella valokuvaamista ja kameran tekniikkaa – todella hyvä idea! Pastorissa mieheni jakoi kaikille passit The Weekndin keikalle! Keikka tuli itselleni ihan puskista, koska olin täysin poissulkenut ajatuksen lähteä katsomaan kyseistä artistia. Liikuttavaa oli se, että mieheni oli käynyt hakemassa passit ja rannekkeet etukäteen ja hankkinut lisäksi kaikille sadesuojat huonon sään varalle <3

Jatkoimme matkaa alueelle, jossa meitä odotti pöytä katoksen alla. Loppuilta kului Teatterissa, johon lähes kaikki meidän porukasta vielä jatkoi. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun minulle järjestetään yllätyssynttärit, ja oli ihan mieletöntä miten hyvin kaikki järjestelyt oltiin pidetty salassa. Olen etuoikeutettu kaikista ihanista ystävistä, jotka olivat mukana viettämässä ikimuistoista iltaa. Haluan kiittää kaikkia teitä sekä lisäksi miestäni, joka piti meistä huolta ja hoiti hienosti loppuillan. I love you!

xx Didem

One Response

  1. moi. mikä sun mielipide chanelin erikoisempiin laukkuihin. esim woc so black boy? sijoitus vaiko huti

Leave a Reply

Your email address will not be published.