YOUR ONLY LIMIT IS YOU

Photos by Janita Autio

Oversized Hoodie // H&M

Pants // H&M

Shoes // Nelly.com

Hoop earrings // H&M

Bag // Chanel

Olen suorastaan juossut paikasta toiseen tällä viikolla. En valita, koska viikko on ollut mitä mahtavin täydellisen jouluhuuman keskellä. Tuntuu vain, että aika ei riitä kaikkeen. Huomenna päivällä vielä muutama juttu, jonka jälkeen mennään Lucan kanssa katsomaan Stockan jouluikkunaa, josta meidän joululoma sitten alkaakin. Odotan niin paljon hiljenevää kaupunkia, lanttulaatikkoa, äidin jouluruokia, joulupukkia tietty, rauhoittumista ja rentoutumista monta päivää. 

Pliiis, te jotka, ette vielä seuraa minua instagramissa/snäpissä, niin alkakaa seuraamaan. Siellä päivittelen koko ajan videopätkiä kaikesta, aamusta iltaan. Eli vaikka blogi ei joka päivä ole päivity, niin instasoorissa olen koko ajan aktiivinen. Jos haluat seurata mun ja Lucan touhuja, niin menkää sinne.

Tästä asusta sen verran, että se syntyi ihan hetkessä, kun kävin H&M:n showroomilla. Minun mielestäni toi oli nappivalinta viime torstain muotinäytökseen ja siis muutenkin erilainen ja arvaamaton yhdistelmä. Tärkeintä minulle pukeutumisessa ja muodissa on se, ettei ole mitään sääntöjä tai rajoitteita. Yhdistelen just siltä miltä tuntuu. There are no limits, when it comes to fashion.

Olen hurahtanut taas suurin pyöreisiin korvakoruihin. Viimeksi teininä taisin näitä käyttää. Muoti menee cykleissä ja niin ne vanhat trendit vaan tekee aina uudestaan ja uudestaan comebackii.

Kiireen keskellä olen onneksi ehtinyt myös nähdä pikaisesti rakkaita ystäviäni. Huomenna meille tulee hoitoon maailman valloittavin pikku Oliver. Luca rakastaa olla vauvojen ja pienempien lasten kanssa, joten varmasti tulee ihana iltapäivä meille. Oliver täyttää pian vuoden.

Joulun välipäivien aikana päivitän teille ihan normaaliin tahtiin postauksia. Tulossa on ihonhoitorutiineista postaus (mitkä on mun kestosuosikit etc), suunympärysihottumasta juttua, asuja, reseptejä ja kaikkea muuta ihanaa kevyttä ja inspiroivaa joulurauhan keskelle.

Voikaa hyvin, syökää hyvin ja pysähtykää nauttimaan hyvin.

xx Didem

 

8 Responses

 1. Koska tulee Chanel/laukkupostaus?? Hoito-ohjeita, vinkkejä mistä shoppailla jne.jne.

 2. No monet meistä tod.näk, ei seuraa koko somea jouluna mut varmasti on niitäkin, jotka ei saa muuten aikaansa kulumaan kuin seuraamalla  somea. Säälittävää! sinunkin kannattaisi keskittyä poikaasi mutta päässäsi raksuttaa vain mitä somessa… Säälittävää! 

  1. Tämä on työni . Jos se sinusta on säälittävää niin sitten on? Bloggaajan hyvät puolet tosin on työaikojen valinta. Tällä viikolla olenkin tehnyt tupla duunii ja ajastanut postauksia, jotta voin lomailla ja vain olla. Some on nykyään luonnollinen osa elämääni ja tykkään päivitellä sinne. Se ei kuitenkaan vie keskittymistäni tai aikaani Lucasta ja meidän yhdessäolosta. Hyvää Joulua ?

 3. Kauneinta Joulua sulle ja perheelle! ♡♡♡
  Toivon myös vuodesta 2017 vielä upeampaa ja rakkauden täyteistä! ☆☆☆
  Toteutukoot kaikki ihanat toiveet :)!

  Kiitos tästä vuodesta ja pus ~
  T. Mia K.

Leave a Reply

Your email address will not be published.