6 THINGS

Kokosin teille kuvien muodossa päivän hyviä juttuja. Asioita, jotka just nyt ovat pinnalla täällä minun kodissani&arjessani. Asioita, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämääni jollain tavalla.

 1. Keltaiset tulppaanit. Hyvin ovat pysyneet elossa, vaikka olenkin aika karsee kukkienhoitaja. Kylmä vesi noin 10 cm korkeudella riittää.
 2. Juokseminen ja pepputreeni kotona. Tänä keväänä olen hyvin varusteltu kaikkien urheiluun liittyvillä tarvikkeillani. Hyvä niin, koska juostessa on myös kiva olla muodikas. Jostain kumman syystä ne kivan väriset varusteet tekevät juoksustakin kevyemmän. 😉 (tää on niin oman mielen manipulointita) vaikka totta se on, että on kivempi liikkua herkullisen värisissiä treenivaatteissa.
 3. Kutsun sitä Blow dry harjaksi. Eli se pyöreä harja, jolla tehdään blowout hiuksille. Olen opetellut tätä tekniikkaa föönin ja harjan kanssa ja ihan hyvin mulla menee. Hidasta touhua, mutta haluan oppia tekniikan, ainakin jotenkin. Ostin harjan Stockmannin 7 kerroksesta..sieltä kampaamo liikkeestä.
 4. Oma naama. 😀 Ei vaan, olen aika ihastunut tohon oranssiin väriin.
 5. Tupsu. Valkoinen tupsu. Pitää olla varovainen.
 6. Voimaruoan smoothiepohja, joka sopii koko perheelle. Lucan kanssa juodaan päivittäin. Smoothieen laitan pakastemustikoita, yhden banaanin, maustamatonta jogurttia, luomu cashewpähkinöitä, luomumaitoa ja tuota superfoodsekoitusta vähäsen. Namm, se on hyvää.

Valo tekee meille ihmeitä. Aurinkoista loppupäivää.

xx Didem

2 Responses

 1. Ah, tykkään niin tosta Artekin seepratuolista <3 Ja ihana tämmönen arkinenkin postaus välillä 🙂 

  1. Kaksi sisustuselementtiä, josta olen haaveillut lapsesta saakka. Molemmat Artekin. Tämä seepratuoli ja sit tarjoiluvaunu mustalla laatalla. ❤️ Big love!
   Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *