BEACH VIBES

Shirt // Zara

Bikinis // Calzedonia

Necklace // Thomas Sabo & Chanel

Oltiin eilen Yalikavakissa, joka on pieni kylä noin 20 minuutin ajomatkan päässä Bodrumista. Yalikavakin Palmarinassa on suosittu venesatama ja sieltä voi bongaa isoja, hienoja jahteja. Satamassa on pikkuputiikkeja ja tunnelmallisia ravintoloita. Marinan vieressä on pari Beach clubia ja eilen vietettiin päivä Cilek beach&club nimisellä rannalla. Cilek tarkoittaa mansikkaa. 🙂 Puhun siis sujuvaa turkkia ja vitsit ku on ollu kiva päästä puhumaan kieltä. Toki isän kanssa puhun turkki/suomi sekoitusta, mut se on ihan eri juttu.

Ei ole mitään parempaa kuin löhötä päivä laiturilla hyväntuoksuisten pyyhkeiden päällä, siemailla roseeta, nauttii hedlemistä, jammailla musan tahtiin jaloilla ja olla vaan. Beach. Best escape anyone can have!

xx Didem

26 Responses

 1. Ihania kuvia ja Ihania snäppejä! Super hienoo, että vanhempanne ovat opettaneet teille omia äidinkieliään! Ps. Välil turhaannuttaa kun kattoo sun kuvia kuinka tyylikäs oot!! Sun on pakko hyödynnyttää sun taitoas muutenkin kuin blogin kautta, joku stailauspalvelu etc, meinaan sulla jos jollain on eye for fashion, vaivatonta mutta supertyylikästä!

  1. ???☺️ oh my..kiitos ❤️ stailauspalvelua kysyntää on ollut aika paljon. En ole vielä keksinyt järkevää tapaa jossa mainostaa palvelua. Olisko mulla omat sivut? Erilaisia vaihtoehtoja/kategorioita?
   Olen stailaamassa yhtä tyttöä (lukijaani) nyt loppukesästä kun tuun takaisin Suomeen. Ehdotin hänelle tapaamista, jossa käydään läpi tyyli, vaatekaapin sisältö, jutellaan ja mietitään mitä hän haluaa ja hakee, sit mahdollisesti käydään shoppailee. Hänellä ei ollut tällä hetkellä mitään tiettyä eventtiä johon tarvitsee stailausta, vaan ihan muuten kaipaa “särmää” arkityyliin. Katsotaan miten toi juttu menee..:) mutta sähköpostiste saa kyllä lähestyä mua, jos kiinnostaa stailaus. ?? Haluaisin kyllä kovasti tehdä stailausjuttuja, mutta olen maailman huonoin myymään itseäni, mutta luulen kyl et handlaisin noi jutut.. ?

   Kiitos tosi ihanasta kommentista. ❤️❤️

 2. Ihania kuvia! Saan paljon inspiraatiota sinusta, seuraan paljon blogiasi ja instaasi 🙂

  Haluaisin kysyä, mitä mieltä olet nykyisestä Turkin tilanteesta? Et ilmeisestikään ole huolissasi matkustaessasi sinne, mutta kiinnostaisi tietää mielipiteesi sekä myös se, että vaikuttivatko nykyiset tapahtumat matkasuunnitelmaasi?

  1. Kiitos ❤️
   Nykyiset tapahtumat eivät vaikuttaneet matkasuunnitelmiini, koska olin tulossa Bodrumiin, eikä täällä sen kummemmin näy levottomuudet.
   Levottomuudet Turkissa ovat turismin kannalta kurjat, mutta tarpeelliset, koska Turkin hallitukseen kaivataan muutosta. Tämä tulisi toki tapahtua demokraattisesti eikä vallankaappausyrityksinä, mutta valitettavasti vaalit eivät ole olleet täysin demokraattisia presidentti Erdoganin vallan aikana.

   xx ???

 3. Ihania kuvia ja sulla on hyvä tyyli! Onko Bodrumissa kuinka kuuma nyt? Käytätkö aurinkosuojavoiteita ja millä kertoimilla (kasvot/vartalo)? Sulla on ollut ilm. napakoru? Häiritseekö sua se jälki siinä ja tuo iho sen reiän ja navan välissä? Mulla on samanlainen ja raskauden jälkee vähän petyin, miten muuttui. Kaunis oot!

  1. Heii ❤️ Kiitos ?
   Tänään ollut kuumin päivä..38 astetta. ? Huuh..
   Käytän aurinko suojaa 15 spf. Lucalle laitan paljon vahvempaa Acon hyvää lapsille tarkoitettua aurinkosuojaa. Huulille laitan erikseen rasvaa.

   Nyt vasta ekaa kertaa mietin koko napakoru asiaa, eli ei ole häirinnyt. Käytin raskauden jälkeen vielä napakorua, mut sit kyllästyin siihen..jotenkin näytti lapselliselta. Mulla on ollut napakoru 13 vuotiaasta lähtien.

   Xx

 4. Oon ihan kateellisena katsonjt sun mystoryja, kun oot niik tyylikäs koko ajan! <3 Mistä musta paita ylläsi on löydetty? Sinulla on kyllä aina niin upeita asuja voi kun itsekkin osaisi!

 5. Wau! En tienny, että osaat tosiaan sujuvaa turkkia! Miten turkkilainen kulttuuri näkyy sussa Suomessa?

  1. Isä on aina puhunut meille lapsille turkkia ja äiti ruotsia. Äiti ja isä puhuvat keskenään suomea, mutta äitini on myös opetellut turkinkielen, jotta hän pärhää isäni vanhempien ja muun suvun kanssa. Aika hienoa sekin. Kielet on rikkaus ja olen kiitollinen siitä, että kotoa olen saanut 3 kieltä. 

   Olen saanut hyvän ja terveen kasvatuksen. Isän puolelta on erityisesti tullut vanhempien suuri kunnioitus, myöskin rehellisyys. 

 6. Ihana asu viimeisimmässä mustoryssasi! Näytät niin kauniilta, että huhuh <3 Mistä paita on haluun samanlaisen?

  1. Kiitos ja anteeksi myöhäinen vastaus. Paita on Zaran alesta ostettu pari viikkoa sitten. <3

 7. Ootte kyllä Deryan kanssa sellasia kaunottaria! Kiva tyyli molemmilla <3 Kauan viivytte Turkissa?

 8. En tiennyt, että Turkissa on noin mageita beach clubeja! Kerran ollaan oltu Alanyassa ja en tykännyt ollenkaan. Sun kuvissa on kyllä aivan erilainen tunnelma kun mun Turkin reissulla. Millainen asunto siellä teillä on ja ketä kaikkia on mukana reissussa? 🙂

  1. Uskon. 🙂 Näissä paikoissa, jossa itse pyörin, ei näy turisteja, vaan ainoastaan turkkilaisia, jotka tulevat Istanbulista viettää lomaa. Bodrumia kutsutaan Turkin rivieraksi ja onkin säilyttänyt maineensa hyvin. Toki, pitää tietää mihin mennä. Esim Gümbet (Bodrumissa) , on ihana karmiva junttipaikka täynnä humalaisia turisteja. 

   Meillä on sellainen vanha antiikkitalo 50 metriä rannasta. 

   xx

 9. Onko sulla lookissa aina jotkut shortsit mukana vai? Sulla on kyllä erittäin kaunks vartalo ja tyyliäsi ihailen silmittömästi. Aika erilaiselta näyttää kuitenkin menosi siellä, kun täällä. En olisi uskonut, että viihdyt tuollaisessa paikassa. Siellähän on sulla aivan tavallinen perhe eikä mitään snobi meininkiä. Miten he suhtautuvat sinut luxus juttuihin?

  1. Onneksi ei ole sellaista meininkiä, enkä kyllä pidä itseänikään snobina. En ihan tarkalleen tiedä mitä tarkoitat? 🙂

   Tässä lookissa mulla on biksut ja kauluspaita. Mitä tarkoitat tolla shortsi jutulla? Sori kun meni vähän ohi tää viesti.

   xx

  1. No välillä tulee turkinkielisiä sanoja ja välillä englantia. Eihän nyt hirveästi tietenkään pysty puhumaan heille, mutta suu käy sitten eri kielellä. 😀

 10. Katoin sun snapchatteja aivan kateellisena. Miten voit näykkää joka tilanteessa niin tyylikkäältä ja kauniilta?? Saanko udella mistä oon löytänyt sen mustan olkapäät paljastavan mustan paidan? Tosi sievä <3

 11. En edes tiennyt, että Turkissa on noin nättejä mestoja ja clubeja. Jotenkin jäänyt kuva basaareista, jotka myy pelkkää feikki kamaa ja muutenkin ei niin kovin idyllisistä paikoista. Pitääkin harkita reissua tonne, kun näyttää niin hauskalta. Onko clubeilla paljon länsimaalaisia vai vain turkkilaisia?

  1. No sepä se. Suosittelen Bodrumia, mutta suosittelen ottamaan etukäteen selvää hyvistä mestoista siellä. Niillä clubeilla, jossa itse käyn, on oikeastaan vaan turkkilaisia..on julkkiksia, varakkaita ja ihan tavallisia, jotka tulevat eri kaupungeista viettämään lomaa Bodrumiin. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.