Cali girl OUTFIT

Aamuisin täällä on vilpoista, varsinkin kun meidän jetlagin takia ollaan liikenteessä jo seiskan aikoihin. 😀 Eiköhän tää tästä kohta tasoitu. Sää on just täydellinen, vähän kerrospukeutumista ja sopivan lämmintä.

Päiväni lyhyesti: Aamulla vietiin mieheni pojat kouluun, Luca oli aivan haltioissaan. Se ei edes malta nukkuu päikkäreitä kun odottaa siskojaan ja veljeksiään. <3 Päivällä käytiin lunchilla Hummus bar expressissä, josta tuli jo viime visiitillä vakkaripaikka meille. Täällä voisi syödä ja juoda koko ajan jotain healthy ja organic foodii.

Oltiin Lucan kanssa puistossa, tallusteltiin 3rd street promenadea pitkin, ajeltiin aika paljon ja sit haettiin pojat koulusta. Meinasin jo nukahtaa tossa neljän aikoihin!

Sain paljon kehuja asustani tänään. Mitä te pidätte?

Ajattelin ottaa nyt kylvyn, pestä hiukset coconut shampoolla (tuoksu on to die for) ja sit puhtaana sänkyyn.

Viime yönä Luca herätti meidät 3 yöllä…aivan liian aikasin! Pitäkää peukkuja että tämä yö olis sit vähän pidempi. 😀

       Mekko/ZARA kids, Neule/Zara, Boots/Espanjasta, laukku/lv , Korut/lv & cartier, Aurinkolasit/Rayban

11 Responses

 1. Nättinä olet taas.:) Käytkö solariumissa tai käytätkö itseruskettavia vai oletko vain luonnostaan noin ruskea? 🙂

  1. Kiitos! En käy, enkä käytä itseruskettavia. Ihoni on luonnostaan tummempi 🙂 rusketun myös tosi helopsti.

 2. Montako lasta teidän perheessä on. Onko Luca sun ja sun miehen ja miehel kaks poikaa ja tyttö vai häh?? Vai onko Luca sun miehen lapsi. 🙂 Joo kuulosti tosi sekavalta, toivottavasti tajusit. Ihana asu!

  1. Lapsia on yhteensä 5. 🙂 Luca on meidän yhteinen lapsi ja sit miehelläni on entisestä avioliitosta 4 lasta. Kaksi tyttöä ja kaksi poikaa.

 3. Mekko on niin lyhyt että näyttää kuin olisit pukenut 2 paitaa ja unohtanut housut kotiin. Tuo LV-kuosi on niin yleinen että ainakin Stadissa miltei joka toisella vastaantulijalla on samankuosinen laukku, osa tietty feikkejä. Jännä että alennut käyttämään tuollaista “massalaukkua” kun voisit ostattaa “miehelläsi” eli avokillasi jotain persoonallisempaa.

  1. Ei mun mielestä, eikä peppu kyllä näy kun kävelen ja istun.

   Mä oon itse nimenomaan halunnut speedyn. Pidän mallista ja pitkästä olkaimesta. 🙂

   Massa tai ei. Käytän just sellasia kledjui/asusteita jotka ovat mun mieleeni.

 4. Ihana asu jälleen kerran! 🙂 Ja hei olen itse harkinnut tuon olkahihnallisen speedyn hankintaa 35 koossa, mutta toisena vaihtoehtona mulla olis guccin boston bag, joka sullakin on näkynyt asuissa, joten ajattelin kysyä apua! Eli kumpi susta sopii paremmin noista arkikäyttöön, esimerkiksi kouluun tai kaupungille? 🙂

  1. Ottaisin speedyn pitällä hihnalla. Se hihna on mulle ainakin tärkeä :))

   Kerro sit kumpaan päädyt! Molemmat ihania <3

 5. Hei! Sulla on upea tyyli! Pisti kuitenkin silmään tuo mekko ja kuvaus “Zara KIDS”. Onko tämä mekko lastenvaateosastolta? Kaunis se kyllä on 🙂

  1. Moi Johanna 🙂 Just sopivasti koneen äärellä kun laitoit kommenttii. Kohta menossa aamupalalle. Mekko on siis lasten zaraa ja koko on 13/14 vuotiaille. Löydän sieltä välillä ton tyyppisiä löysiä mekkoja 🙂

   halit

 6. Heips :)! Siinäpä hyvä idea, täytyykin käydä kurkkaamassa lastenvaateosastolta koska mä olen sen mallinen (eli suht rinnaton ja peputon) että ton tyyppiset mekot mahtuisivat varmaan päälle. Eipä ole tullut mieleen käydä lastenosastolla vaikka esim miesten osastolta joskus ostelenkin jotain. Kiitos inspiksestä :)!
  Aurinkoisia päiviä Losiin köpiksestä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.