Check out – Liikunnan Mestari

 
Hei ihmiset, tänään ollaan liikuttu. Myllypuron liikuntamyllyssä meni koko lauantai ilta. Hulvattoman hauskaa oli, vatsalihakset sai vauhtia 4 tuntisesta naurukohtauksesta ja muutenkin hyvä mieli tarttui kaikille. Jee, oikeesti kun mä vähän fuskailin alkulämmittelyssä (jonka mieheni piti meille) Hän sopisi hyvin armeijaan pomottelee. Rapukävely jossa olen mestari, siinä mä loistin ja tein sen täysillä. Muuten mulla oli pitkälti omat liikkeet ja kuviot..:D muilla tuli hiki, mulla ei (paitsi naurusta)
 
Oltiin siis lasten, mieheni, Deryan ja Saken kanssa liikuntamyllyssä.
Painittiin, tanssittiin, kiipeiltiin, kokeiltiin korkeushyppyä ja pituushyppyä. 
 
Illan päätteeksi piti kruunasin itseni voittajaksi, sain loistaa 1 palkintopallilla. Lentopusuistani löytyy myös aivan loistava video 😉
 
Myöskin pituushypystä laitoin videon. Mulla ei ollut lenkkareita mukana ollenkaan..eikä kunnon urheiluvaatteitakaan, ne jäi Sveitsiin.
 
Nyt reippaana ja masu täytenä nukkumaan (Jaskan Grilli oli pitstop ennen kotia)
 
 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.