DISCOSUKAT JALKAAN JA HIEMAN VALITUSTA

TEKOTURKIS// ZARA, POOLO// COS, OHUET VILLAHOUSUT// COS, HOPEAT GLITTERISUKAT// COS, PIPO/ STOCKMANN, MUSTAT LENKKARIT// NIKE

ja sen jälkeen takas sänkyyn ne discosukat jalassa. Pikkujouluiset tanssilattiat jää mun osalta väliin. Oikeastaan ei edes haittaa. Olen kyllä ihan tokkurainen taas ja suuntaan seuraavaksi tosiaan takaisin sänkyyn. Aamulla tunsin oloni paremmaksi. Otin päikkärit ja lähdin hoitaa asioita. Virhe. Stockan parkkihallissa en ole elämäni aikana nähnyt niin pitkää jonoa, nukahdin jopa autoon odottaessani halliin pääsyä. Kesti piinavat 50 minuuttia saada auto parkkiin.

Stockalla kaikki ihmiset on jotenkin niin stressaantuneita ja mua käy sääliksi vaunuilla liikkuvia äitejä. Hyvät ihmiset, te jotka kävelette niillä terveillä jaloilla, niin käyttäkää rullaportaita, tai päästäkää hiitaammin kulkevat vaunuperheet hissiin. Outoa käytöstä olen huomannut. Ymmärrän että vaunuilla ei lähdetä juoksemaan kun hissi saapuu, joten se on ehtinyt jo täyttyä ohittelevista ihmisistä, ennen kun äiti lapsineen ehtii hissin. 

Vielä yksi valitus. Jos asioitte postissa, niin älkää vaan valitko Stockan postia, jota luulin nopeaksi. Ensin kirjoitin kortit valmiiksi täällä first loungessa. En ole sosiaalisella tuulella, joten tänne piiloutuminen oli hyvä idea. Tästä sit kasi kerrokseen, josta otin vuoronumeron, joka koski postia. Ilahduin koska ennen minua oli vain 2 henkilöä. Istuin 40 minuuttia ja savu alkoi nousta ulos korvista. Kuumeinen ihminen on muutenkin vähän kärttyinen, ainakin minä tuppaan olemaan. Kysyin asiaa, koska kaikki muut numerot menivät eteenpäin, kuten asiakaspalvelu etc. mut ainoastaan tää postinappi jumitti. Selitys ei ollut ihan selkeä tältä venäjänkielen aksentilla puhuvalta naiselta, mutta jos ymmärsin oikein niin heidän systeemi ohjaa vuoronumerot. Nyt ei munkaan selitys ollut selkeä, mutta pointti on se, että älkää haaskatko aikaanne Stockan postissa. 

Onneksi on ihania naapuri ystäviä, jotka suostuu ottaa kuvia puolikuntoisesta ja kalpeasta bloggaajasta. Mulla alkaa olemaan kuvat vähissä, kun ei ole ollut voimia oikein lähteä mihinkään, tai edes avata konetta. Kuvat tältä aamulta. 

Stressitöntä viikonloppua rakkaat. Mä lepään nyt, toivottavasti pääsen osallistumaan Alexan järkkäämään bloggaribrekuun ja näen sunnuntaina pikkusiskoni, joka ollut puoli vuotta Lontoossa ja tulee tänään kotiin. <3

                                                                                               xx Didem

6 Responses

 1. Oon kyllä vähän kade, kun sä näytät hyvältä,vaikka olisi näppy naamassa,ilman meikkiä tummine silmänalusinesi/pusseinesi,ja jopa kuumeessa! 🙂 Tsemppiä paranemiseen!

 2. Paranemisia sinne! Flunssa on nyt jotenkin järjettömän sitkeetä. Ihanaa joulun aikaa myös!

 3. Moikka! Sun blogi on ihana! Paikkaan silti välillä niitä pitkiä hauska tarinoita sun elämästä..
  Hei sulla oli hauska kuva instagramissa sun pojasta ja miehestä. Mikä se hotelli/paikka oli missä Espanjan lomalla vietitte aikaa? Ihanaa joulun odotusta! 🙂

  1. Double Tree by Hilton Resort & Spa Reserva del Higuerón on hotellin nimi. Sijaitsee Benalmadenassa. 

   Sori kun kesti vastaa. Kyllähän niitä mun tarinoita, ajatuksia, valituksia tulee aina välillä 🙂 mun mielestä ainakin. 

   Kiitos kun luet blogiani. Ajattelen teitä lukioita itseasiassa tosi paljon, vaikka en sitä ehkä tänne aina muista näyttää. Olen super kiitollinen teistä. 

   Kasvatetaan ryhmää yhdessä <3

   HYVÄÄ JOULUA SINULLE. 

 4. Toi hissijuttu niin totta!! Ootin Stockalla 6kerroksessa pitkään et pääsin pois rattaiden kans! Puhuin oikein kovaan ääneen lapselle et ei me täältä päästä ikinä kotiin kun ei keretä hissiin mut ihmiset ei oo kuulevinaankaan.. Ai että alkaa taas nousta savu korvista!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *