FLOW LAHJA

Hei ihanat!

Onko teil ollu hyvä viikonloppu? Hyvä flow? Mulla on, niin hyvä flow! Oon “marssinut ja hyppinyt” pöydällä Go Westin tahtiin ja pitänyt sairaan hauskaa ystävien kanssa, tavannut joitakin mun lukijoita. Ihan huippua kun te tuutte niin rohkeasti juttelee.

Perjantaina meil oli mieheni kanssa hammaslääkäri, jonka jälkeen suuntasimme brekulle. Sit ehdotin et käydäänkö kattoo mitä Della Margassa on, käyn siellä itse aika harvoin. Mehän mentiin sinne ja siellä perällä..jossa ne kauniit väskat kutsuu luokseen, oli yksi joka loisti yli muiden. Kauan odotettu laukku(ni). Niitä oli tullut vain yksi liikkeeseen. Olin niin onneissani, kun mun kulta sanoo että toi on nyt sit sun Flow lahja (silmät loisti, minä hypin ja tuuletin) …mentiin vielä miestenosaston kautta kassalle. Kulta löysi kokomustan hupparin, joka lähti myös mukaan. Mut niin ihanaa, mulla kävi hyvä tsägä ja hei mikä fiilis oli alottaa FLOW. Asukriisi olikin selätetty ton kauppareissun jälkeen. 😉 Nyt kokoelmassani on myös punainen chanel, jonka esittelen sit seuraavassa postauksessa. Eli perjantaina mulla oli päällä tää musta setti ja itseasiassa se punainen laukku. Lauantain asu (joka muuten sai paljon kehuja) tulee seuraavassa postauksessa.

Stefu otti ihan sairaan mageita kuvia Ruttopuistossa. Valo oli hyvä, kuvaaja ja ehkä jopa mallikin 😉 Nytkin hymyilen kun kijroitan tänne ja mietin viikonloppua, hetkiä, tilanteita. Mulla on hienoja ihmisiä ympärilläni. Olen heistä niin kiitollinen ja onnellinen.

xx

                  Mekko/ZARA, Boots/Michael Kors, laukku/Chanel, nahkarotsi/ZARA, aurinkolasit/Ray Ban

Kuvat/Stefu

 

3 Responses

  1. Sä oot itseasiassa nätimpi sivuprofiilista kuin suoraan edestä päin,siksi varmaan niin paljon sivuprofiilikuvia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.