HETKESTÄ NAUTTIMINEN

Kuinka moni muistaa ja osaa nauttia hetkestä? 

Se ei kiireen keskellä ole ensimmäisenä mielessä, eikä sitä aina muista nauttia. 

Joten tee valinta: Nyt minä nautin tästä hetkestä. 

Minä tein valinnan tänään. Päätin jo aamulla että kun Luca menee päikkäreille, en jää roikkumaan netin ääreen, vaan teen kylpyhuoneesta koti-span. Käärin pyyheet nätisti ja asettelin tossut riviin. Tuoksukynttilät, tehohoito hiuksille (hiusnaamio), kasvonaamio, vaahtokylpy ja kuppi vihreetä teetä hunajalla tekivät 2 tunnistani mieluisan. 

En kertaakaan katsonut kelloa tai miettinyt koska Luca heräisi. Aika riitti loistavasti ja lopuksi söin vielä lautasellisen hedelmiä. Se että olin läsnä hetkessä ja suljin pois kaikki muut häiriötekijät teki ihmeitä. Normipäivä sai ihan uuden jatkon, tunne oli kun olisin ollut pidennetyllä viikonloppulomalla 🙂

Tällaisiin hetkiin kaikilla on mahdollisuus, ei välttämättä keskellä päivää, mutta se etteikö missään vaiheessa olisi aikaa nauttia hetkestä, niin se on tekosyy.

xx

 

8 Responses

 1. Moi, osaatko suositella kenkä kauppoja/merkkejä josta löytäisi sopivaan hintaan sirolle jalalle istuvia kenkiä? (:

  1. Minkä tyylisiä kenkiä etsit? Mulla on siro jalka ja tykkään Zaran kengistä 🙂 Myös Steve Maddenin korot ovat mieleeni. Ballerinoista suosin Guccia. Guccin ballerinat on hintavampi hanke, mutta tosi laadukkaat kovassakin käytössä. Ensimmäiset guccin ballerinat hankin 7 vuotta sitten ja ovat edelleen mulla käytössä 🙂

 2. Oot mahtava inspiraatio! Tulee aina hyvälle mielelle lukiessa sun tekstejä :-))) Sunlaisia ihmisiä pitäis olla enemmän jotka uskaltaa sanoa ääneen näitä juttuja;)
  Tiedän niin tunteen kun ehtii uppoutua hetkeen ja miettiä vain sitä mitä juuri silloin tekee, parasta<3
  Haleja, Milla

  1. KIITOS MILLA <3 Ei ole helppoa ja itsestäänselvyys että on inspiraationlähde muille. Tuntuu niin hyvälle jos omana itsenäni, tekemisilläni ja ajatuksillani välitän hyvän olon myös muille.

   Haleja <3

 3. Aattelin tänään kans nauttii hetkestä oikeen kunnolla. Mennään nyt aamulla neuvolaan pojan kaa mut sit aion ottaa chillaten 🙂 Meillä hetkestä nauttiminen tulee tänään sisältää vähän Matti Johannes Koivun uuden levyn musaa, tonnikalasalaattia ja saunomista. Kaikkee mukavaa tähän päivääsi.
  Kiitollinen olo kaikesta hyvästä mitä meille on annettu <3

  1. Toivotan sulle oikein nautinnollista ja ihanaa päivää. Nauti joka hetkestä! 🙂

   Pus <3

 4. Tuo sun elämänasenne on kyllä ihana! Löydän sinusta samoja piirteitä mitä mussa on (23v.). Harmi vaan, että aina ei ole aikaa vaan nautiskella, kun on työt ym. velvollisuudet. Kaikki kuitenkin omalla tavallaan nauttii siitä hetkestä. Mulle se on esim. rauhaisa kahvi/teehetki. Oot ihanan naisellinen ja hömppä 🙂

 5. Hei!! Voisitko tehdä sun kelloista, koruista, laukuista ja kengistä kaikista semmoisen oman postauksen. Olisi kiva nähdä sun aarteet ;)Vähän oma lehmä ojassa kun olen kelloa hankkimassa ja mietin ostaisinko metalli- vai nahkarannekkeella. Klassinen ja ajaton (ja tietty tarpeeksi kalliin näköinen 😀 )on hakusessa. Mitä mieltä olet? Mikä on nyt pinnalla rannekkeissa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.