HOW TO KEEP THEM SHINY

Fine jewellery – kokoelmani olisi nyt siinä. Jokainen yksilö on minulle erittäin tärkeä ja myös jokaisella on oma tarina.

Kokoelmassani on myös ollut kultainen Cartier Love bracelet, jonka hukkasin viime keväänä Helsingissä. En ole halunnut puhua tästä aiemmin, koska se asia harmittaa mua niin paljon, että tulee vain paha mieli heti kun ajattelen sitä. Ihmettelen miten on ollut mahdollista, että koru edes on auennut ja tippunut ranteestani. En ollut tarpeeksi tarkka, koska muuten se edelleen olisi ranteessani. 🙁 Olin saanut sen ystävänpäivälahjaksi mieheltäni ja muistan sen päivän kun eilisen.

Koruja pitää puhdistaa yhtä lailla kuten muitakin asusteita. Pidän kaikista koruistani hyvää huolta (esillä vain fine jewelly kokoelma). Putsaan ja huollan koruni kotikonstein kerran kuukaudessa. Kerran vuodessa korut kannattaa viedä ammattilaisen puhdistukseen. Ammattilaisen puhdistuksen jälkeen, koruni ovat kuin uudet ja kiiltävät. 

Peruspuhdistus kotona tapahtuu minulla tiskiaineen avulla. Olen ostanut pehmeän hammasharjan, jolla harjaan vaikeammatkin kohdat. Liotan koruni pesuaineliuoksessa yön yli, silloin tulos on paras. Parin viikon välein teen pikapuhdistuksen Cartierin valkokultaisen Love braceletille, koska se on ranteessani koko ajan. Sitä ei ehkä ajattele kuinka paljon likaa ja bakteereja koruihin tarttuu. Kaikki varmaan olemme myös sitä mieltä, että kiiltävä koru on kauniimpi, kuin likainen?

Pitäkää siis huolta koruistanne ja nauttikaa viikonlopusta.

xx Didem

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *